header1header2header3
Categories

Keresés

Üzenet küldése

Get Acrobat Reader

Cégünkről

 
Dover Kft. alapítása 1991. január
100% magyar magántulajdon
A könyvelés, jogi képviselet, számítástechnika külső alvállalkozókkal
MSZ EN ISO 9001 : 2009 minőségbiztosítási rendszer szerinti működés. Érvényes: 2011.06.25


Tevékenységek

Kizárólagos partneri viszonyokon alapuló saját számlás külkereskedelem
A termékek saját specifikációnk szerinti gyártatása, nagykereskedelme
Biztonságtechnikai szaktevékenység
Gépjárművédelem, komfort elektronika
Biztonsági zárás, plombák, biztonsági matricák
Elektronikai szakszerviz (garanciális és garancián túli)

2006 december

  


 

 

Gépjármű biztonságtechnika: autóriasztó, indításgátló, GSM pager

 
Kényelmi elektronika: tempomat,  központi zár, guminyomás ellenőrző, központi zár, inverter, konverter, akkutöltő

 

Az olcsó zsebrádiókhoz, számológépekhez és karórákhoz hasonlóan olcsó autóriasztót sem nehéz gyártani. Autónk megvédése azonban ennél sokkal komolyabb feladat, és azok, akik autóriasztó vásárlásnál egyedül az ártényezőt veszik alapul, inkább maguk ellen küzdenek, mint az autótolvajok ellen. Értelmetlen dolog értékeink védelmét gyenge minőségű autóriasztótól vagy indításgátlótól (immobilizer-től) remélni. A gyengébb minőségű autóriasztók gyakran okoznak téves riasztásokat, és hamarabb hibásodnak meg. Ezeket tulajdonosaik egy idő után már be sem kapcsolják a téves riasztásoktól való félelmükben. Ők ilyenkor autójukat védelem nélkül hagyják!

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a gyári autóriasztókkal, és indításgátlókkal ellentétben az utólagosan beszerelt autóriasztók és indításgátlók különösen a profi felkészült autótolvajok esetében, sokkal nagyobb védelmet nyújthatnak, hiszen ezekre az eszközökre a tolvaj sokkal kevésbé tud felkészülni, a tulajdonos gondos eszközkezelése esetén, mint az egyforma és ezért kiismerhetőbb gyári eszközökre.

Mi, a Dover Kft -nél tudatában vagyunk annak, hogy a gépjármű-tulajdonosok valódi védelemre vágynak. Ezért a legújabb fejlesztések eredményei alapján gyártott, kiváló minőségű, minősített termékeket ajánlunk, melyek hosszú távon fogják szolgálni gépjárművük védelmét. A gyártás során a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb elektronikai alkatrészeket építjük be, és szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy termékeink mindig I. osztályú minőségben álljanak ügyfeleink rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termékek nemzetközi együttműködés eredményei. Megfelelnek a vonatkozó ipari, minőségi és postai szabványoknak, és rendelkeznek az e, E illetve CE minősítésekkel, valamint a MABISZ ajánlásával.

AZ ELEKTRONIKAI SZERVIZ

AZ ADMINISZTRÁCIÓ

Fő gépjárműelektronikai termékcsoportok:

 
  • Autóriasztók (Rhino, Wheels, Spal)
  • Indításgátlók (Rhino)
  • Tempomatok (vákumos, elektromos és e-gázas)(LiteOn)
  • Központi zárak, és tartozékaik(Wheels)
  • Ablakemelők és tartozékaik (Spal)
  • Professzionális akku töltő-regenerátorok (TecMate)
  • Motorkerékpár riasztók (Boxer)
  • Bukósisak kihangosítók, intercomok (Interphone)
  • Autórádiók, járműspecifikus keretek, kábelek
  • Inverterek, konverterek

Zárástechnka: plombák, biztonsági matricák

Euroseal és Prometal:  műanyag plombák célja az ellenőrzés megkönnyítése, az objektum szimbólikus zárása. Sorszámozottak, többféle méretben, színben, igény szerint az Ön logójával ellátva rendelhetők.

Felhasználás: csomagok, zsákok, konténerek, bejáratok, ládák, teherautók, és mérőeszközök szimbólikus zárására, de felhasználási területük ennél sokkal szélesebb lehet. Műanyag plombáink többsége kemény műanyag vagy fémbetétes. Minden plombánk MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Oneseal:  fém plombák már fizikai védelmet is nyújtanak. Ebbe a termékcsoportba a kemény fémplombák és konténerzárak tartoznak. A plombákat szerszámok nélkül lehet felhelyezni, levételükhöz azonban célszerszám szükséges. Ezek a termékek a MABISZ minősítésével rendelkeznek.
A világon egyedül álló a rugalmas fejjel rendelkező konténerzárunk, mely a lefeszítés ellen is hatékony megoldást kínál.

A Transposafe: biztonsági matricák kiválóan alkalmazhatók okmányok, csomagok, ládák, ajtók zárására, műszaki cikkeknél garancia zárjegyként, adathordozóknál egyéni azonosításra, másolatvédelemre is használják. A matrica eltávolítása esetén, a matricán elszíneződő felirat jelenik meg. A matrica sorszámmal és egyedi felirattal rendelhető.

TELEPHELY:


Dover Kft.

Cím: 1139 Budapest, Hajdú u. 30.
Tel: +36 (1) 239-2202
Fax: +36 (1) 239-2205
E-mail: