Két keréken még szebb a világ.

Két keréken még szebb a világ!

 

A motorozás élményét nehéz szavakba foglalni. A motorkerékpár több mint egy jármű. Valami, ami izgalmasabbá teszi az életet, valami, ami közelebb hozza az embereket egymáshoz. A lelkesedés mellett ott van a „bajtársiasság” is, hiszen sok közösség létezik, amelyik tanácsokat ad a kiegészítőkhöz, útvonaltervezéshez, gyakorlati kérdésekhez…A Moto travellers nem csak egy  motoros közösség az Instagramon több mint 110.000 követővel, hanem egy igazi család. Az ötlet egy 28 éves olasz fiútól, Alex Di Muzio-tól származik, aki nagyon szeret utazni, először 4×4-ben, most pedig motoron, folyamatosan új kalandokat keresve. A filozófiája, hogy megosszon minden nyeregbeli élményt, a világ minden csücskéből, tapasztalatot cserélni minden olyan témában, amely a kaland fogalmába beletartozik: a motorkerékpártól a kiegészítőkig, a kihagyhatatlan helyekig, de javaslatokat is ad, hol lehet kempingezni vagy kapcsolatot találni, ha segítségre van szükség.

Egy útra felkészülni nem könnyű: eldönteni a célállomást, milyen nehézségi szinttel tudunk megbírkózni, megtanulni, miként lehet optimálisan összecsomagolni kis helyre, milyen ruházatra lesz szükség a különböző előre nem tudható időjárási viszonyok között, milyen felszerelést kell majd használni, ellenőrizni a robbanómotort és a kerekeket….Alex Di Muzi, annak ellenére hogy rengeteg kérdést kap egy útra való felkészüléssel kapcsolatban, mindig azt javasolja, hogy mindenkinek magának kell eldönteni, mire lesz szüksége, mivel mindenki másképpen, más érzelmekkel éli meg a motorozást…”.szóval, fogd a motorodat és menj, minden kilométernél meg fogod érteni, mi az, amire szükséged van és mire nincs. Utazás és utazás…látni fogod a saját igényeidet.”

A Moto travellers csoport az Interphone vezeték nélküli töltőjét választotta útitársnak a legutóbbi kalandozásához. Interphone-nal élvezet az utazás kétkerekűn és az állandó innováció a motorkerékpáron történő utazás biztonságát növeli.

Az Interphone SMMOTOWIRELESS a szükségtelen vezetéknek köszönhetően maximális kényelem mellet garantálja a telefonunk tejes töltöttségét. A tartó felhelyezése és a motor elektromos rendszerébe implementálása után elegendő a telefonunkat a tartóba helyezni az esetlegesen rajta lévő tokkal együtt ahhoz, hogy a töltés azonnal megkezdődjön. A tartó ultra-ellenálló anyagokból készült és rendkívül egyszerű stabilan rögzíteni benne a telefonunkat, hála a gyors rögzítésű/feloldású mechanizmusnak.

A vezeték nélküli töltéssel ellátott Interphone telefontartó:

https://doverkft.hu/termek/interphone-smmotowireless-telefontarto-es-vezeteknelkuli-tolto-motorkerekparra/