Találd meg a számodra tökéletes intercomot

Kíváncsi vagy rá, hogy melyik intercom a megfelelő számodra?

 

Ha a válaszod igen, és azt gondolod, hogy nem könnyű a választás, mi segítünk: az Interphone készített egy útmutatót, amely segít ebben.

Tedd fel magadnak ezeket az egyszerű kérdéseket:

  1. Milyen szokásim vannak? Egyedül motorozok inkább vagy utasokkal? A hosszú csoportos utazásokat szeretem vagy a mindennapos városon belüli motorozást?
  2. Mit szeretnék az intercomtól: hívásokat kezdeményezni és fogadni? Zenét hallgatni és megosztani azt az utasommal? Telefonálás közben hallani a GPS javaslatokat, vagy zenét is hallgatni és telefonhívásokat kezelni?
  3. Milyen megjelenést szeretnék? Vékony kialakítást, amely alig észrevehető a sisakon, vagy egy valamelyest nagyobb modellt, amely kesztyűvel még kényelmesebben használható gombokkal rendelkezik?
  4. Mennyit szeretnék rá költeni? Tudjuk, hogy ez is egy lényeges választási szempont, ezért különböző áron tudsz készüléket vásárolni, szimpla és dupla kiszerelésben is.

Kiválasztottad a megfelelő intercom készüléket?

Látogasd meg a termékoldalainkat, hogy megtaláld az összes termék leírását, tulajdonságaikat és a használati kézikönyvet. Az összehasonlító funkcióval lehetőség van a kívánt tulajdonságokkal rendelkező modellek összehasonlítására.

 

Tudtad, hogy az intercomok használhatóak egymással és más márkájú eszközökkel is?

Igen, igaz, az új modellek kapcsolódnak a régi eszközökhöz és viszont. Az Interphone biztosítja a kapcsolódást más márkák minden központjához is, ha az is megengedi. Nincs korlát, könnyen tudsz kommunikálni és élményeidet könnyen meg tudod osztani társaiddal.

 

Tartassz attól, hogy nincs elég kézügyességed és nem tudod beépíteni az eszközt a sisakodba?

Szervizünk a sisakokba való beszerelést is vállalja.

Látogass el az oktató oldalunkra és videónk segítenek, hogy megismerd lépésről lépésre, hogyan kell szinkronizálni a központi egységet és az okostelefont és még sok mást…Ne ijedj meg a nehézségektől, ne felejtsd, mindig fordulhatsz hozzánk segítségért, hiszen a hivatalos Interphone forgalmazó mi vagyunk, vagy bemehetsz valamelyik forgalmazó partner üzletébe is.

 

Interphone motoros kommunikációk:

https://doverkft.hu/termek-kategoria/motoros-kommunikacio/sisak-kommunikacio/