Melyik a megfelelő telefontok számodra…?

Kíváncsi vagy arra, hogy melyik telefontok lesz jó neked?

Ha a válaszod „igen” és úgy gondolod, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelő modellt, tudd, mi segítünk: Az Interphone készített egy útmutatót hogy megtalált a számodra megfelelőt.

 

  1. El kell döntened milyen és hány telefonod van és milyen gyakran cseréled azokat. Ez elvezet az első eldöntendő ponthoz: dedikált (konkrét telefon modellre kialakított) tokra, vagy univerzális tokra van szükséged? A termékskálán megtalálhatóak kifejezetten az egyes iPhone és Samsung készülékekre kialakított tokok. Ezek a specifikus, kimondottan egyes készülékre kialakított tokok mind zártak és tökéletesen illeszkednek az okostelefonodhoz.

 

  1. Az univerzális tokok esetében választhatsz a zárt és a nyitott telefontokok között. Ez utóbbi az új MASTER széria, ami praktikus és megvédi a telefont bármilyen időjárási viszonyok között. Fel van szerelve kényelmes napellenzővel, amivel elkerülhető a kellemetlen visszatükröződés a képernyőn, valamint egy kényelmes és eltávolítható belső tárcával, a papírok, bankkártyák számára. Alternatíva lehet a kényelmes CRAB, amelyet gyorsan fel lehet tenni és le is lehet venni, így azonnal kényelmesen használható a telefon és az érintő-képernyő még akkor is, ha az tokban van. Csak ki kell választani az okostelefonodhoz illeszkedő méretet és nem kell aggódnod a biztonság miatt: a „szupermarkolat” és a csúszásmentes bevonat valamint a szilikon biztonsági rendszer révén a készülék teljes biztonságban van.

 

  1. A CRAB családon belül különböző nyitott tokok közül választhatsz, az alapmodelltől kezdve az USB töltésen át, a vezeték nélküli töltéssel bezárólag anélkül, hogy a motorozás örömeire árnyékot vetne az akkumulátor töltöttségi szintje miatti aggodalom. Valamennyi motoros telefontok nem csak az ajánlott kormányhelyre szerelhető fel, de a kiegészítők révén felszerelhető a tükörre, szélvédőre vagy a kormány keresztrúdjára is. A magaddal vitt okostelefon még soha nem volt ilyen egyszerűen kivitelezhető biztonságban, maximálisan védve a rázkódástól, leeséstől és az időjárási viszonyoktól. Látogass el a termékoldalunkra, ahol megtalálod a telefon-használati szokásaihoz legjobban illő telefontokot.

Intephone telefontokok:

https://doverkft.hu/termek-kategoria/telefontarto-tolto-rogzito/motoros-telefontarto/