LED kiegészítő fényszóró: hasznos és felfedező kedvet sugároz

A “Látni és láttatni” elve találkozik a vagány praktikummal.

 

A kiegészítő spot fényszóró mindig hasznos kellékként használták az éjszakai vezetésnél, de esztétikailag is kalandvágyóbb szellemiséget kölcsönöz a szeretett kétkerekűnek.

Halogén vagy Led?

Összehasonlítva egy klasszikus halogént egy LED-fényszóval, a LED technológia alacsonyabb fogyasztást biztosít és tudjuk, hogy ez milyen fontos tényező a motorkerékpár akkumulátoránál. Ha kiváló minőséget és ár-érték arányt keresel, az Interphone kiegészítő fényszórója a legjobb választás.

Az Interphone ledlámpa-pár eloxált alumíniumból készül, vízálló az Ip68 tanúsítványnak megfelelően, ellenáll a pornak, készen áll elkísérni a kalandozásaidon és természetesen elfogadott ECE R112-vel rendelkezik. A kibocsátott fénysugár SPOT típusúnak felel meg, általánosságban magas fényűnek hívják, így a LED fényszórók biztosítják, hogy nagy távolságokra is elvilágítson.

A csomag tartalmazza a kábelkészletet a vízhatlan indítógombbal. Javasoljuk, hogy a kormány bal oldalára szereljétek fel, hogy ne akadályozza a gázkar használatát a jobb oldalon!

Hogy jobban igazodjunk az igényekhez, léteznek a Honda, BMW GS, Ducati Multistrada, Moto Guzzi v85 TT-hez megfelelő speciális konzolok, valamint az univerzális 22-30 mm átmérőjűek is.

Válaszd a tökéletes készletet!

Interphone LED világítás:

https://doverkft.hu/termek-kategoria/jarmuvilagitas/motor-kiegeszito-lampa/