Az intercom egy biztonságos megoldás.

A motoros kommunikációk használata biztonságot is ad.

A motorozás egy igazi élvezet…élvezet, amely kikapcsol és szabaddá tesz. Akár rövid, akár hosszú utazásról legyen szó, amint nyeregbe szállunk, érezzük, hogy élünk. Nekünk itt az Interphone csapatban nagyon fontos, hogy a motorozás számotokra a legnagyobb élményt jelentse úgy, hogy teljes biztonságban és nyugodt körülmény között élményben legyen részetek.

A motoros intercom nem csak egy egyszerű technológiai kellék, hanem a motorosok számára egyre növekvő mértékben vált elengedhetetlen kiegészítővé. Használhatjátok arra, hogy ne veszítsétek el a kapcsolatot a baráti csoporttal két sarok között, tudjatok kommunikálni defekt vagy egyéb útközben felmerülő probléma esetén, hogy meg tudjátok osztani benyomásaitokat az utasokkal egy városon kívüli utazás során és még számos egyéb esetben is.

Ha szívesen motorozol csoportosan, az Interphone intercom a legjobb megoldás számodra.

Igényeid szerint válogathatsz a különböző eszközök között: gondolj arra, hány egyéb intercommal akarsz kapcsolódni, ha utasod van, motorozáskor milyen kommunikációs távolságban akarod használni…stb.

Keresd fel a kínálatunk fellelhető összes típust!

Annak ellenére, hogy hangsúlyozzuk a megfelelő intercom használatát, az eszközt nem fenntartásokkal kell kezelni, hanem a motorozást a lehető legnagyobb élményként és biztonsági faktorral kell megtapasztalni.

Íme, néhány eshetőség, amikor egy sisak kommunikáció rendkívül hasznos:

  • Értékes infók megosztása az útvonal kapcsán és utassal, motoros társsal való közlés.
  • A navigáció hangutasításainak követése, miközben szemünk az útra tapad.
  • Hangvezérléssel történő híváskezelés teljes biztonsággal az utazás alatt.
  • Azonnali tájékoztatás az utastársak felé veszélyes útszakaszról, iránymódosításról

Az intercomok bármilyen típusú motorokon használhatóak, legyen az sport, chopper, túra, off road! Minden Interphone sisak kommunikáció kompatibilis a bukósisakokkal és más gyártók kommunikációs eszközeivel is.

Te milyen motoron használod az intercomodat?

Motoros kommunikációk és tartozékok:

https://doverkft.hu/termek-kategoria/motoros-kommunikacio/