Interphone UNITE – Motoros kommunikáció újraalkotva !

Az Interphone UNITE motoros kommunikációk megérkeztek!

U-COM16 Motoros intercom – Mesh technológiával, a legvékonyabb, ami jelenleg kapható

U-COM4 Motoros intercom – 4 résztvevős csoportos kommunikációhoz

U-COM2 Motoros intercom – vezető és utasa, vagy motoros és motoros között 600 méteres távolságon belül

 

 

Az új UNITE modellek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az innovatív, szuper vékony kivitel (Új design) lehetővé teszi, hogy tökéletesen elrejtsd a sisakodban, minimálisra csökkentve a háttérzajokat és az erős hanghatásokat, így biztosítva hogy a legmagasabb minőségi szinten hallgathasd a kedvenc zenédet, a rádiót és a GPS információkat.

A nagy teljesítményű akkumulátor különállóan van elhelyezve, ezáltal cserélni tudod anélkül, hogy kellemetlen hatással legyen az utazásra. Ez azt jelenti, hogy vásárolhatsz alkatrészeket külön, amelyeket magaddal tudsz vinni bárhová mész.

Más márkájú eszközökkel történő párosítás mostantól nem jelent problémát. Nem csak a SENA-hoz történő gyors kapcsolódást teszi lehetővé, de a kommunikációs protokollnak köszönhetően gyorsan tudsz kapcsolódni a motoros társakhoz. Mindenki, aki szeret motorozni, tudja, hogy milyen jó megosztani a pillanatokat, a kihagyhatatlan panorámát és a legizgalmasabb kanyarokat. A Unite eszközökkel képesek leszünk egy valódi közösséget létrehozni, amelyet nem korlátoznak a különböző márkák eszközeinek eltérő tulajdonságai. A legmodernebb Mesh 2.0 technológiával felszerelt U-COM 16-tal gyors és intuitív a kapcsolódás, 24 motorossal lehet kapcsolódni mindössze egyetlen kattintással.

 

A gyakorlati használat javítása érdekében készítettünk egy, a U-COM szériához kifejlesztett intuitív mobiltelefon alkalmazást az intercomok számára, hogy teljes mértékben személyre szabható legyen, gyorsan és könnyen kezelhető.

Hogy még egyszerűbbé tegyük a használatát, mindhárom modell hangutasításokkal vezérelhető, így nem csak gombokkal, hanem a hangoddal is tudod használni.

Csatlakozz a forradalmi újdonsághoz!

 

Interphone U-COM motoros kommunikációk:

https://doverkft.hu/termek-kategoria/motoros-kommunikacio/sisak-kommunikacio/