Annaberg 2018 – Rhino Tours tesztmotorozás

Az annabergi kör már hagyománnyá kezd válni a Rhino Tours jóvoltából

Az idén harmadszor meghirdetett motoros teszthétvége Ausztriában, Annabergben, a síelést kedvelők télen fagyos zarándokhelyén volt, amely ilyenkor nyáron motorosok Mekkájává “szelídül”. Örülünk neki mi is – az Interphone sisakkommunikációk hazai forgalmazójaként -, hogy ismét részt vehettünk a színvonalas rendezvényen, igyekezve hozzátenni, amit motoros kommunikáció terén nyújtani tudunk az olasz gyártó kínálatából.

Megtapasztalhattuk, hogy ezekre az eszközökre és az eszközök bővülő tudására egyre növekvő az igény a kétkerekűek szerelmeseinek táborában. Huszonkét tesztmotor és – meglepő újdonságként – két tesztautó várta a részben már visszatérő, részben új résztvevőket, mi pedig megint új bukósisakokba épített Interphone Tour készülékekkel és az évek során ezekkel összegyűjtött tapasztalatainkkal igyekeztünk ellátni, illetve segíteni a kommunikációs eszközök iránt érdeklődőket.

A tesztre nem véletlen, hogy az Interphone sisakbeszélőinek csúcsát képviselő (F6) Interphone Tour-t vittük, mert szerettük volna a lehető legtöbbet nyújtani mi is saját területünkön azoknak, akik dacolva az időjósok által is előre jelzett hidegfronttal, a tizenkét-tizennégy Celsius fokos hidegben is jókedvűen és jóleső izgalommal várták, hogy nyeregbe szállhassanak.

Talán éppen ez a kitartó elszántság zavarta annyira a sötét felhőket, hogy a tesztelés szombatját ne merjék esővel eláztatni. Jó, ebben talán része lehetett az időnként viharos szélnek is, de ez semmit sem vonhat le a motoros lányok és fiúk hidegre fittyet hányó lelkesedésének pozitívan ható erejéből.

Én személy szerint egy kisebb topogó tánccal próbáltam melegen tartani magam a szálloda parkolójában, aminek talán a néha előbukkanó napot is köszönhettük. A gépek és lovasaik fáradhatatlanul rótták a környék kanyargós útjait, miközben sokak sisakjában kedvenc zenéjük szólhatott vagy társaikkal oszthatták meg a motorokkal kapcsolatos benyomásaikat már menet közben is, köszönhetően az (F6) Interphone Tour 1,5km-es hatótávolságának.

Mire elfogytak a tesztkörök késő délután lett és a nap végén még hátra volt a vacsora utáni kiértékelés, amit szállásunk konferenciatermében összegyűlve hallgathattunk végig. Ennek részeként talált gazdára a szintén a nap folyamán lezajlott egyik játékos feladatban jól teljesítő motorosnak előre különdíjként felajánlott Interphone okosóra is.

Többen éltek azzal a lehetőséggel is, mely szerint a hétvégén bármely típusú kommunikációnkat jelentős kedvezménnyel lehetett megrendelni. A 2018-as Rhino Tours teszthétvége ismét élményekben gazdagon telt, amit ezúton is megköszönünk a szervezőknek.

A rendezvényen készült fotók itt megtekinthetőek:

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Annaber 2018″]

 

Szerző: Gelányi Zoltán