Budapest Motor Fesztivál 2017

Budapest Motor Fesztivál 2017. Kint voltunk.

 

Ha Budapest Motor fesztivál 2017, akkor ott a helyünk! Átestünk egy újabb Budapest Motor Fesztiválon. Az elmúlt éveket tekintve ez volt a 11-edik alkalom, hogy kint voltunk, viszont az interphonesisakbeszelo.hu történetében az első. A három napos kiállítás ideje alatt rengeteg látogatóval találkoztunk. Ez volt az első nagy alkalom arra, hogy bemutathassuk nektek az új generációs Interphone készülékeket. Aki jelen volt az eseményen, az ki is próbálhatta, kezébe is vehette az Interphone Urban, Sport és Tour kihangosítókat.

 

 

Az újdonságok mellett idén először volt kint lehetőség a helyszínen sisakba beszerelésre. Kollégánk több sisakbeszélőt is felszerelt, ami mind a kedves vásárlóinknak, mind nekünk nagy örömöt okozott. A SHOX motoros áruházzal közreműködve, termékeinket több bukósisakon is be tudtuk mutatni, így nem csak a beszerelés, de a vizuális élmény is magával ragadóbb lett.

 

 

Úgy láttuk, hogy az új sisakbeszélők magyar nyelvének legalább annyira örültetek, mint mi. A visszajelzéseitek alapján ismét bebizonyosodott, hogy az interphone termékei továbbra is minőséget és megbízhatóságot nyújtanak. Számunka a ti véleményetek a leginkább mérvadó, így bátran tudjuk, továbbra is jó szívvel ajánlani az interphone sisakbeszélőit.

 

 

És, hogy ne csak magunkról beszéljünk, itt megtekinthető néhány csodáltra méltó motor, hiszen mi sem jártunk csukott szemmel.

 

 

Reméljük jövőre is találkozunk, hogy megoszthassuk egymással élményeinket!

 

Nem tipikus motoros banda…de azért Ők is kemények !