Csoportos élménymotorozás az Interphone F5XT-vel Leave a comment

Alkatrész készlet - tartókeret, audió (DUAL MIC, vékony hangszóró, MC, XT) 1Valószínű, hogy az Interphone F5XT a legtisztább hangzással bíró bukósisak kihangosítók egyike a Cellular Line ápolásában.

 

Nemcsak hogy megkönnyíti az utazást és a közben beérkező telefonhívások kezelését, de nagy sebesség mellett haladva is élvezhető zenei élményt biztosít!

 

Interphone F5XT sisakbeszélő
Interphone F5XT sisakbeszélő

Az Interphone F5XT Bluetooth számos olyan funkciót kínál, amivel könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot a többi motorossal, illetve különböző szórakoztató elektronikai termékekre hajazó adottságokkal teszi utazásunkat komfortosabbá.  Ezen tulajdonságok, – mint például: sebességfüggő hangerő-szabályozó, FM rádió, Bluetooth zenei vezérlés, telefon és intercom funkció – emelik piedesztálra az F5XT kihangosítót. A lehetőségek tárháza nyitva áll előttünk, hiszen akár 5 fő összekapcsolása is lehetséges.

Interphone F5XT sisakbeszélő felszerelve
Interphone F5XT sisakbeszélő felszerelve

A csomag tartalmazz a mikrofon szereléket is, ami felszerelhető nyitott, zárt és állból nyíló sisakokra.  Amennyiben esetleg nem kívánunk a külvilággal kommunikálni, úgy lehetőségünk van az „off-line” használatra is. A hang alapú GPS irányítás, a rádió vagy a Bluetooth-on keresztül történő zenehallgatás biztosít minket a megfelelő kényelemről.

Interphone F5 sisakbeszélő távirányító

A készülék bármilyen sisakra felszerelhető. A tépőzáras és klikkes megoldások lehetővé teszik, hogy könnyedén fel és szükség esetén le tudjuk szerelni a kihangosítót. Az irányítás könnyen elsajátítható, de opcionális esetben ki tudjuk egészíteni a terméket egy Interphone távirányító is (Interphone remote), amit a kormányhoz tudunk rögzíteni, így növelve komfortérzetünket.

Bekapcsolásnál néhány másodpercig lenyomva kell tartanunk a középső gombot, majd egy női hang tájékoztat minket az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Az első használat előtt egy éjszakán át érdemes tölteni, majd jöhet a párosítás telefonunkkal és a különböző beállítások sokasága. Az adatok kalibrálásával a készülék a jövőben automatikusan kapcsolódni fog a párosított eszközhöz, amiből jelen esetben kettőt tudunk hozzárendelni.

Interphone F5XT sisakbeszélő használat közben
Interphone F5XT sisakbeszélő használat közben

Amennyiben nehezen boldogulnánk a kézzel irányítható menürendszerben, úgy érdemes lesz a hangvezérlést választani. A szóbeli utasítások sok esetben könnyítenek a helyzeten, főleg ha a telefonhívás funkciókat nézzük.  Érdemes itt még megemlíteni a sebesség függvényében működésbe lépő hangerő-szabályozót. A funkció javít a beszédünk minőségén, – figyelembe véve a menetszél zaját –  így igazítva hozzá hangerőnket. Az akkumulátor esetében csak jó tapasztalataink vannak. Igazoltan egy 9-10 órás használati idő után éri el az alacsony szintet, de mindezt úgy, hogy zene hallgatástól a folyamatos intercom beszéden át, a telefon hívásig minden funkció kihasználásra kerül.

Összességében az Interphone F5XT beváltja a hozzá fűzött reményeket és új tereket nyit a csoportos motorozás terén.

Vélemény, hozzászólás?