Az Interphone F5MC az év kommunikációs eszköze Leave a comment

A webBikeWorld, a világ egyik legtekintélyesebb magazinja szerint “Az Év Kommunikációs Eszköze” az Interphone F5MC !


A webBikeWorld tavaly 10. alkalommal ítélte oda “Az Év Motoros Terméke” díjakat 5 különböző kategóriában. Az év során tesztelt számos berendezés közül “Az Év Kommunikációs Készüléke” elismerést a Cellular Line Interphone F5MC-je nyerte el. Az elismerés rangját emeli, hogy a webBikeWorld tesztjeit a szakma is szakértőnek és pártatlannak ismeri el.

Interphone F5MC az év eszköze
Interphone F5MC az év eszköze

 

Tartalmi idézet a teszttapasztalatokból:

“A 2014-es évet a motoros kommunikációk évének is hívhattuk volna, nehéz volt a választás. Egyetlen kiemelkedő termék akadt közöttük: az Interphone F5MC

A csúcskészülékek általában széleskörű szolgáltatásokkal rendelkeznek, melyek igen összetettek és nehézkes a használatuk. Az Interphone F5MC “Hangos Menü”-je azonban nagyban megkönnyíti a használatot. Ezzel a tulajdonságával a konkurensei előtt jár, a készülék végigvezeti a felhasználót minden menüponton.

Az F5MC kiemelkedő hangminőséggel rendelkezik, beépített FM rádiója van, az “Anycom” funkciója pedig, a más gyártók készülékeivel való kapcsolódást teszi lehetővé, ezzel utasítva őket maga mögé.”

A kihangosító megvásárolható mind egy készüléket, mind két készüléket tartalmazó kivitelben, sőt a Schuberth C3 vagy a Shoei Neotec, GT-Air, J-Cruise sisakok tulajdonosai egyszerűen, a sisakban kialakított gyári helyekre illeszthető fülhallgatópárral és mikrofonnal ellátott kivitelét is beszerezhetik. A sisak nélküli használatra teremtett Interphone F5MC Sport alapja is a most díjazott készülék.

Vélemény, hozzászólás?