Interphone Start. A legkisebb Interphone

Az Interphone Start ez eddigi legkisebb Interphone motoros kommunikáció.

Nem titkolt szándékkal született, azzal a céllal, hogy betömje a lyukat a sisakbeszélők palettáján. Ez az egyszerű és kompakt kihangosító hivatott kitölteni azt az űrt, ami az olcsóbb, de mégis minőségi sisakbeszélők piacán tátong.  Az Interphone egy olyan egyszerű készülékkel rukkolt elő, ami lefedi a városi ingázók igényeit.

Interphone Start motoros kommunikáció felszerelve

A készüléken négy gomb található. Egy multi funkciós gomb, egy be/kikapcsoló gomb, ami a párosítást is végzi, illetve két hangerő szabályozó gomb. Méreteit tekintve maga a vezérlő egység meglehetősen kicsi. Minden egybe van építve, azaz nincsenek csatlakozási pontok. A mikrofon egy gégecsövön keresztül csatlakozik, és két szivacs jár hozzá, egy piros és egy fekete. A töltés és az adatátvitel MICRO USB-n keresztül történik. Beszédidő tekintetében 4 óra áll rendelkezésünkre, míg a készenléti idő 12 óra. Hatótávolsága 10 méter, így ez a készülék az egy motoron utazóknak is ideális.

Interphone Start gombok

A korábbi Interphone motoros kommunikációkkal ellentétben ez a kihangosító teljesen más felépítéssel rendelkezik. Nem csak a megjelenésében tér el a korábbi verzióktól, de minden más területen is az egyszerűség dominál. Tudásban valóban “kevesebbet” nyújt, mint nagyobb testvérei, de ez nem jelent gondot. Ár-érték arányban ez a készülék olyan teljesítményt nyújt, amit elvárnánk tőle.

Interphone Start készlet

Funkciók:

Be-és kikapcsolás: nyomjuk a bekapcsoló gombot 3 másodpercig és a kihangosító bekacsol. Kikapcsolni ugyan ezen a módon lehet.

Interphone Start bekapcsolás

Párosítás: kikapcsolt állapotban nyomjuk a bekapcsoló gombot 8 másodpercig, míg a készülék párosítás üzemmódba nem lép. A LED visszajelző piros és kék villogása jelzi ezt az állapotot. Keressük meg a telefonunkon az elérhető kapcsolatokat és válasszuk ki a „BTSTART” nevű készüléket.

Interphone Start párosítás

Párosítás két Interphone Start eszköz között: Tegyük egymás mellé a két készüléket és bizonyosodjunk meg róla, hogy nincsenek csatlakoztatva más eszközhöz. Nyomjuk meg hosszan mindkét készüléken a bekapcsoló gombot, míg kék/piros villogásba nem kezd a LED kijelző. Ezután valamelyik készüléken nyomjuk meg röviden a bekapcsolás gombot. Amint a párosítás létrejött, úgy a LED lassú kék villogásra vált.

Interphone Start párosítás másik készülékkel

Intercom beszélgetés: ha már párosítottuk a két készüléket, akkor csak az intercom gomb rövid megnyomására van szükségünk, hogy konferenciabeszélgetésbe lépjünk. Kilépni ebből a módból ugyanígy, rövid gombnyomással lehet.

Telefonhívás: bejövő hívás esetén nyomjuk meg a multi funkciós gombot vagy várjunk 10 másodpercet és a készülék válaszol. Ha el akarjuk utasítani a hívást, nyomjuk 2 másodpercig a multi funkciós gombot. Hívás közben lerakni ugyan ezen a módon tudjuk a kihangosítót. Az utolsó hívást vissza tudjuk hívni a hangerő le gomb dupla nyomásával. Ez a funkció csak alaphelyzetből érhető el, zenehallgatás közben más funkcióval bír. Ha a telefonunk támogatja a hanghívást, akkor az alaphelyzetben lévő kihangosító, a hangerő fel gomb dupla megnyomásával elérhetjük ezt a funkciót.

Zenehallgatás: a multi funkciós gomb egyszeri megnyomásával indítható-és állítható meg a zene. A hangerő fel és le gombok hosszú nyomásával léptethetőek a számok.

Összességében az Interphone Start sisakbeszélőt azok számára a legjobb választás, akik egy kicsi, könnyen kezelhető, egyszerű megoldást keresnek telefonhívások kezelésére, zenehallgatásra és egy motoron történő konferenciabeszélgetésekhez. A készülék inkább rövidebb távú utak és városi motorozás mellett lehet jó társunk.

Termék bemutató videó itt tekinthető meg:

Az Interphone Start termék oldala IDE KATTINTVA érhető el.