Ismét eltelt egy év és Mi idén is kint voltunk a Motor fesztiválon Leave a comment

Motor fesztivál. Most már nem telhet el év kiállítás nélkül!

 

Idén is képviseltettük magunkat Magyarország legjelentősebb motoros eseményén a Budapesti Motor Fesztiválon. Tettünk róla, hogy ez az év is megmaradjon az emlékezetben, ezért mind megjelenésben, mind termékbemutatásban felülmúltuk önmagunkat!

 
Budapest Motor Fesztivál 2016
Budapest Motor Fesztivál 2016
 

Minden tekintetben rekordot hozott az idei Budapest Motor Fesztivál és Tuning Show, az AMTS. Magyarország legjelentősebb autós-motoros kiállítását és vásárát, a motorozás hagyományos szezonnyitó eseményét több mint 55 ezren keresték fel. Március 18-20. között. A Budapest Motor Fesztiválon összesen 71 kiállító több száz gépet mutatott be a kiállítás három napja alatt. Mondhatni oszlopos tagként van cégünk, a Dover Kft. is jelen.

Budapest Motor Fesztivál 2016 motorok
Budapest Motor Fesztivál 2016 motorok

 

A kiállítás három pavilonjában, valamint a hozzájuk tartozó szabad területeken a tavalyinál nagyobb számban mutatkoztak be a legnagyobb motorgyártók és forgalmazók. Mellettük amotorozáshoz kapcsolódó felszereléseket, ruházatot és kiegészítőket gyártó és forgalmazó cégek, soraiban a Dover Kft.-vel, az Interphone kizárólagos Magyarországi importőrével. Felvonultatta járműveit az Aprilia, a BMW, a Ducati, a Harley-Davidson, a Honda, a Husquarna, a Kawasaki, a Keeway, a Moto Guzzi, a Piaggio, a Suzuki, a Vespa és a Yamaha is. A kiállításon mutatkozott be a többi között a Honda új gépe, az Africa Twin is, amiből egy darab éppenséggel a mi standunkat ékesítette, felszerelve akkumulátortöltőnkkel és motoros navigációnkkal.

Budapest Motor Fesztivál 2016 Africa Twin
Budapest Motor Fesztivál 2016 Africa Twin

 

A kiállítás egyre nagyobb népszerűségét és növekvő presztízsét jelzi, hogy a korábbi évekhez képest jóval több, közel száz darab motorkerékpárt állítottak ki. Az elmúlt évekhez képest igyekeztünk egy sokkal interaktívabb és impozánsabb standdal hozzájárulni a rendezvény színvonalához. Standunkon lehetőség volt élőben kipróbálni a méltán híres motoros kihangosítóinkat is!

Budapest Motor Fesztivál 2016 teszt fülhallgatók
Budapest Motor Fesztivál 2016 teszt fülhallgatók

 

Örömmel vettük, hogy egyre többen kerestetek meg minket pozitív tapasztalatokkal, termékeinkkel kapcsolatban. Kiemelt információként könyveltük el, hogy sokan szeretitek az Interphone termékcsaládot és, hogy ez a család évről-évre folyamatosan bővül. Ez nem csak a termék megbízhatóságát, hanem a piaci erősödését is mutatja, hiszen motoros kihangosítóink egyre több ember tudatában jelentenek egyet a megbízhatósággal és minőséggel.

Budapest Motor Fesztivál 2016 vitrin
Budapest Motor Fesztivál 2016 vitrin

 

 
Budapest Motor Fesztivál 2016 teljes stand
Budapest Motor Fesztivál 2016 teljes stand

 

Összességében elmondható, hogy továbbra is nagy igény van bluetooth kommunikációkra és lassan teljesen összeforr a motoros szubkultúrával. Legyen szó egy vagy több fős motorozásról. Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket a hétvége folyamán és bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk újra!

 
Budapest Motor Fesztivál 2016 csoportkép
Budapest Motor Fesztivál 2016 csoportkép
 

Vélemény, hozzászólás?