XC12-0189 Konzol kormánytartóhoz A+, fekete 5

Itt a nyár! Irány biciklivel nyaralni..de csak okosan! Leave a comment

Miért jó egy telefontartó kerékpárra?

 

Nos, a kerékpáros telefontartó manapság magasabb elvárásoknak kell, hogy megfeleljen! Mondjuk is, hogy miért!

Vajon mit kell tudnia egy biciklis telefontartó egységnek manapság? Miért éri meg egy komolyabb terméket választanunk? Mi a különbség a biciklis telefontartó típusok között? A választás néha nem is olyan egyszerű!

Fontos szempont lehet mindenképp, hogy az ember eldöntse, milyen körülmények között szeretné használni telefonját biciklizés közben. Ki lesz-e téve a készülék az időjárásnak és a környezeti tényezőknek? Szeretnénk-e használni az okostelefon funkcióit korlátok nélkül? Fogunk-e navigálni?

Ha csak a kert végéből nézünk rá néha biciklinkre, – hogy megvan-e – akkor nem lesz ezekre szükségünk! De ha komolyan vesszük a tekerést és ezt szeretnénk maximálisan végezni, akkor előbb-utóbb szóba jön egy komoly kerékpáros telefontartó beszerzése!

A telefontartó kerékpárra történő felszerelése nem újdonság, de a minőség terén rengeteg különbség van.

Természetesen az univerzális biciklis telefontartó kategóriában is találunk szép számmal lehetőségeket, ezek minden előnyével és hátrányával együtt. Ezek a termékek is alkalmasak lehetnek egy hétvégi biciklis túra alkalmával, nagy előnyük, hogy univerzálisak! Tehát nem függnek meghatározott telefonformáktól! Ha több hasonló méretű készülékünk van, akkor akár cserélgethetjük is őket benne. Legtöbb esetben vízállóak és védenek a por és minimálisan az ütés ellen is!

De ha egy igazán releváns biciklis telefontartó az, amire gondolunk, akkor az Interphone Pro Case SM kerékpáros telefontartó családja lesz az, ami kiszolgálja igényeinket.

Az új Interphone Pro Case telefontartó sorozatot olyan céllal fejlesztették ki, hogy a kerékpáron, motorkerékpáron a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa a víz, a hó, az ütés, a rázkódás és a szennyeződés ellen, ugyanakkor innovatív, ergonómikus vonalvezetésével eredeti, hamisítatlan olasz stílust áraszt. A kerékpáros telefontartó tokkal az okostelefon IPX4 vízvédettségűvé válik, így bármilyen időjárási körülmények között könnyen kezelhető.

Nem csak az egyedi és eredeti kivitel teszi lenyűgözővé ezt a tokot, hanem az a maximalizmus is, amivel a terméket készítették. A tok oldalsó tolózárral van ellátva (Slidelocks), amivel az okostelefon gyorsan elhelyezhető és bezárható a tokba. A művelet egyszerűen elvégezhető és biztonságos, még kesztyűben is. Egyedi, eredeti kivitel, ami különös hangsúlyt fektet az ergonómiára és a használat közbeni praktikumra.

iPhone 6 iPhone 5 / 5s iPhone 4 / 4s Galaxy S5 Galaxy S4 Galaxy SIII

 

…és ha már biztonságban eljutottunk oda, ahová indultunk, nem árt, ha nem is tűnik el. Ennek érdekében készült a gyorskioldó rendszerrel ellátott univerzális tartó.

Vélemény, hozzászólás?