Megjött a Twiins sisakbeszélő Magyarországra!

Twiins sisakbeszélők azoknak készült, akik alkalmanként motoroznak, de nem élnek együtt a motorjukkal!

 

A világszerte közel 16 országban jelenlévő Twiins®, motoros kiegészítőket forgalmazó, és elsősorban robogó sisakbeszélőket gyártó brand, most Magyarországra is elérkezett!

D203
Akinek nem újdonság a motoros kommunikációk világa, az jól tudja, hogy a bluetooth headsetek terén milyen fontos eszközről is van szó. Egy egyszerű, de mégis sok oldalú dolog ez, ami nem csak megkönnyíti a motorosok/robogósok életét, de kellemesebbé is teszi utazásaikat. Ez a motoros felszerelés lassan elengedhetetlen eleme lesz a motoros szubkultúrának, nem csak intercom funkciójának köszönhetően, hanem a szórakozásunkat és tájékozódásunkat támogató szolgáltatások kapcsán is.

D3

A bukósisak headsetek és motoros átbeszélő szettek sok funkcióval és a legtöbb esetben magasan pozicionált árakkal kerülnek piacra. Persze nem ritka az olcsóságba fulladó, minőségtelen és legtöbb esetben gyatra készülékek jelenléte sem. E két szélsőséges mezsgye között kínál most tökéletes lehetőséget a Twiins® termékcsalád. A továbbiakban részletes teszteket és érdekességeket osztunk majd meg, mind a termékről, mind a robogós, kis motoros életről a városi közegben.

Kellemes időtöltést a motoron…