Itt az Interphone F5! Leave a comment

Az Interphone F5 új, friss és “ropogós”!

 

 

Az olaszországi Cellular Line még több szolgáltatással látta el a legújabb motoros kommunikációs készletét az Interphone F5 Conference-t. A Bluetooth 3.0 lehetővé tette, hogy most már ne csak ketten, hanem többen is biztonságosan beszélgethessenek egymással motorozás közben. Hasonlóan a korábbi F-szériás készülékekhez az F5 is kapható Twin Pack kiszerelésben.

Íme a főbb jellemzők:

Telekom – hogy motorozás közben is telefonálhassunk
Az Interphone F5 alaptudásai közé tartozik a Bluetooth-os telefonnal való teljeskörű kapcsolat. Bejövő hívás (hangvezérelt) fogadása, elutasítása, az utolsó szám újrahívása. A beszélgetés hangerejének állítása természetesen e készülék esetében is lehetséges, hasonlóan az Interphone F4 Stereo, az Interphone F3 Passenger és az Interphone F2 City készülékekhez.

Többszereplős intercom – a gyors információáramlásért
A 3.0-ás Bluetooth szabvány két eszköz párosítását is lehetővé teszi. Ennek segítségével egész kihangosító láncot alakíthatunk ki az egyes készülékek ágainak összekapcsolásával. A lánc elméletileg a végtelenségig növelhető, az ésszerűség – és a még érthető beszédhang – azonban 6 tagból álló lánc kialakítását szorgalmazza.

GPS – hogy biztosan halljuk a GPS minden információját
Utazás közben – szerencsés esetben – a GPS ritkán kommunikál használójával, de ilyenkor viszont nagy szükség van a szolgáltatott információra. Ha menet közben pl. zenét hallgatunk, vagy rádiózunk, a GPS információja előnyt élvez, így a szolgáltatott információról nem maradunk le.


Zene – a komfortos motorozásért

Az utazás során hallgathatjuk kedvenc zenéinket akár vezetékesen (AUX bemenet) akár Bluetooth-on (Audio Streaming) kapcsoltuk a zenelejátszót az Interphone F5-höz.

FM rádió RDS-el – ha a hírekre vagyunk kíváncsiak
A beépített FM rádió RDS-el van ellátva. Kijelző híján azonban az aktuális adó neve és frekvenciája az előzőleg beállított nyelven egy kellemes női hangon szólal meg! Nyolc adót előre eltárolhatunk és a hagyományos állomáskeresésről sem kell lemondanunk.

TTS (Text To Speech) – a közlekedésbiztonságért
A széleskörű szolgáltatások bonyolult menürendszert eredményeztek. A könnyebb tájékozódás érdekében, a készülék mindig megmondja, hogy az adott menüpontban az 5 gombhoz milyen funkciók tartoznak. A könnyű kezelhetőség mellett nem elhanyagolható szempont, hogy a motoros figyelmét kisebb mértékben tereli el a készülék használata a közlekedésről.

Letöltés – hogy mindig a legfrissebb firmware-ünk legyen
Minden Interphone F5 tartozéka egy USB kábel.

Vélemény, hozzászólás?