Itt az Interphone mocskos változata! Leave a comment

Az első off-road terepre készült eszköz meglepően kiemelkedő és strapabíró teljesítményre képes!

 

A Cellularline az Interphone gyártója és a világ talán legjobb bukósisak kihangosító rendszereinek fejlesztője, bemutatja a vadonatúj INTERPHONE OFF ROAD kommunikációját.

Az Interphone OFF ROAD születésének célja nem kevesebb, minthogy megfeleljen az egyre növekvő igényeknek, ellenálljon a kemény körülményeknek és környezeti feltételeknek. Nagy távolság áthidalására termet és nem ismer akadályt semmilyen körülmények között. Használatával könnyen jelezhetjük társainknak a váratlan akadályokat, az útszakaszváltozásokat, a veszélyes helyzeteket, illetve vészhelyzet esetén azonnal tudunk segítséget hívni!

 Interphone OFF ROAD bukósisak headset
Interphone OFF ROAD bukósisak headset

A biztonság fontos tényező volt a kommunikációs eszköz kialakításánál. A tervezők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a termék milyen körülmények közt lesz használva. Belekalkulálták, mind a szennyeződés, mind a kommunikációs nehézségek által fellépő nehezítő tényezőket. Az off-road motorozás során sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nincs elérhető telefonos szolgáltatás, vagy korlátozva vagyunk a természeti tényezők miatt és ilyenkor jól jön, ha el tudjuk érni egymást, akár nagy távolságból is.

 Interphone OFF ROAD a terepen
Interphone OFF ROAD a terepen

Az azonnali kommunikáció elősegíti a tájékozódást, a kapcsolattartást a többi motorossal, ami elengedhetetlen fontossággal bír, főleg ha segítségre szorulunk! Az Interphone OFF ROAD úgy lett tervezve, hogy egyszerűen és könnyen kezelhető legyen bárki számára. A különböző funkcióknak köszönhetően a motorosok olyan luxust és biztonságot élvezhetnek a nyeregben, mint még soha ezelőtt. Különösen ajánljuk azoknak, akik nehéz terepen, természetben, hegyekben vagy elszigetelt tájakon keresnek új kalandokat!

 Interphone OFF ROAD doboz
Interphone OFF ROAD doboz

 Interphone OFF ROAD
Interphone OFF ROAD

Az Interphone OFF ROAD tökéletes választás még quad-osoknak, bicikliseknek, lovasoknak vagy túrázóknak. Mivel hangvezérléssel irányítható, így a kezek szabadon maradnak és ezzel a magabiztossággal tökéletesen koncentrálhatunk az előttünk álló kihívásokra.

Vélemény, hozzászólás?