Itt az új Interphone sisakbeszélő! – Alakot ölt a jövő Leave a comment

Igen, végre megérkezett a várva várt Interphone család legújabb generációja.

 

Mind megjelenésében, mind funkcióiban sok változáson ment keresztül. A gyártó igyekezett a felhasználói visszajelzésekből tanulva optimalizálni a készüléket, hogy az felhasználóbarátabb és egyértelműbb legyen mindenkinek.

 

Interphone Urban sisakbeszélő városi motorosoknak.
Az Interphone család legújabb tagja kompakt, könnyen kezelhető és hosszú készenléti időt biztosít.

Az Interphone Urban sisakbeszélővel könnyen fogadhatsz hívásokat, miközben a munkahelyed és otthonod között ingázol, vagy követheted a Bluetooth® navigációd utasításaid, hogy könnyed elérd úti célod. De ez az eszköz nem csak a városi közegben állja meg a helyét! Tökéletes választás azoknak is, akik szeretnek párjukkal egy motoron utazni és közben kommunikálni egymással. Ez a funkció biztosítja a komfortos és örömteli közös utazást.

 

Interphone Urban sisakbeszélő

Interphone Sport sisakbeszélő. Okos és praktikus.
Az Interphone család legújabb tagja kompakt, könnyen kezelhető és hosszú készenléti időt biztosít.

Az Interphone Sport sisakbeszélő azoknak lett kitalálva, akik szeretnek kapcsolatban maradni másokkal. A  Bluetooth® okostelefon kapcsolatnak köszönhetően hifi hangminőségben kaphatjuk a navigáció utasításait. A zenemegosztás jóvoltából közös zenehallgatást indíthatunk vagy FM rádiót kapcsolhatunk be, amit utasunkkal élvezhetünk egyszerre. Tökéletes választás azoknak is, akik szeretnek barátokkal együtt motorozni és megosztani minden élmény útközben egymással. Speciális funkcióinak köszönhetően bármelyik más gyártó kihangosítójával párosítható. Ez a funkció hangutasítással érhető el és automatikusan visszaállítja a kapcsolatot, ha az a távolság túllépés miatt megszakadna.

 

Interphone Sport sisakbeszélő

Interphone Tour sisakbeszélő. Mindenkinek, aki a maximumot akarja.
Az Interphone család legújabb tagja kompakt, könnyen kezelhető és hosszú készenléti időt biztosít.
Az Interphone Tour motoros kommunikáció az Interphone új zászlóshajója. Páratlan gyártási minőség és design jellemzi.

Az Interphone Tour sisakbeszélővel 4 motorost lehet összekapcsolni, 1,5km-en belül. Tökéletes választás azoknak is, akik szeretnek barátokkal együtt motorozni és megosztani minden élmény útközben egymással. Kompatibilis az összes okostelefonnal, így a már megszokott zene, GPS és hívásfunkciók mind adottak.

A hosszú akkumulátor-élettartamnak köszönhetően az utazás még sosem volt ilyen nagyszerű ezelőtt. A maximalizált beszélgetési idő biztosít arról, hogy a kapcsolat ne szakadjon meg az akkumulátor lemerülése miatt. Kifejezetten hosszú utakra ajánljuk, mivel a készülék folyamatos használati ideje több, mint 20 óra. A töltése roppant gyors, így akár egy benzinkúton 20 perc töltés után újabb 6 órát beszélgethetünk.

 

 

Interphone Tour sisakbeszélő

 

Vélemény, hozzászólás?