Itt az új iPhone 6S és az iPhone 6S Plus! De meg tudod-e óvni a veszélyektől? Leave a comment

Fűnyíró vagy kalapács ellen mi sem tudunk biztonságot ígérni, de más esetekre van ötletünk!

 

Megjelent az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus. Ez természetesen sok újdonságot takar, de továbbra sem víz és ütésálló! Rengeteg videó kering az interneten ezen telefonok teszteléséről, ahol ütik-vágják, vízbe merítik és teljesen eszement és extrém dolgokat művelnek velük.

az iPhone 6S és 6S Plus nem vízálló nem törésálló és végképp nem kalapácsálló

 

Az Interphone Pro Case motoros és kerékpáros telefontartó sorozatot olyan céllal fejlesztették ki, hogy lehető legnagyobb védelmet nyújtsa. Víz, hó, ütés, rázkódás és a szennyeződés ellen, ugyanakkor innovatív, ergonomikus vonalvezetésével eredeti, hamisítatlan olasz stílust árasszon. Nem csak megjelenésében, de kivitelezésében, anyaghasználatában is a legtalálóbb szó rá a professzionális!

Interphone 6 vízálló tok doboz
Interphone 6 vízálló tok doboz
Interphone Pro Case iPhone 6S és 6S Plus

 

Aki megszálltja a motoros vagy kerékpáros túráknak, annak elengedhetetlen egy ilyen professzionális kiegészítő. Ha alkalmi túrázóként is vágunk útnak, akkor sem elhanyagolható egy olyan telefontartó, ami ellenáll az esőnek, hónak és hasonló körülménynek. Az SM IPHONE 6 / 6S tokkal az okos telefon IPX4 vízvédettségűvé válik, így bármilyen időjárási körülmények között könnyen kezelhető. A speciális bevonat, pedig minden funkciót elérhetővé tesz az érintőképernyőn.

Interphone 6 vízálló tok nyitás
Interphone 6 vízálló tok nyitás
Az Interphone Pro Case víz, por és ütésálló

 

Talán az egyik legizgalmasabb funkció az lehet, hogy motorozás vagy biciklizés közben is lehet video- és fényképfelvételeket készíteni. A konzol, amit felhelyeztünk a csőkormányunkra biztosítja egy gömbcsukló segítségével, hogy a telefont elforgassuk, illetve dönthessük. Ezzel a megoldással menet közben is tudunk felvételeket készíteni.

Interphone 6 vízálló tok konzol
Interphone 6 vízálló tok konzol
Interphone Pro Case konzol

 

A  Pro Case SM IPHONE 6 tok oldalsó tolózárral van ellátva (Slidelocks), amivel az okostelefon gyorsan elhelyezhető és bezárható a tokba. A művelet egyszerűen elvégezhető és biztonságos, még kesztyűben is, így nem kell sokat bajlódnunk azzal, hogy kihámozzuk telefonunkat a tokból. Ez sok segítséget nyújt például akkor, ha csak pár percre állnánk meg, mondjuk megállni a benzinkúton.

Interphone 6 vízálló tok felszerelve
Interphone 6 vízálló tok felszerelve
Interphone Pro Case iPhone 6S és 6S Plus

 

A tokhoz tartozik egy biztonsági heveder, ami megvédi a telefont, még ha az véletlenül le is válik a kormányról. Ez főleg a kerékpáros túrák során okozhatna meglepetéseket egy-egy bukkanó vagy esetleg esés után. Ezzel a hevederrel biztosan nem fogjuk tudni elhagyni mobilunkat.

Interphone 6 vízálló tok tartozékok
Interphone 6 vízálló tok tartozékok
Interphone Pro Case heveder és gumi tömítések

 

Mindent egybevéve az Interphone Pro Case a lehető legfejlettebb technológiával készült telefontartó. Egyedi, eredeti kivitelt nyújt és különös hangsúlyt fektet az ergonómiára és a használat közbeni praktikumra. Ha szeretnénk az iPhone 6S vagy iPhone 6S Plus készülékünket teljes mértékben kihasználni, megőrizve annak biztonságát, érdemes egy ilyen tokot beszereznünk!

Interphone 6 vízálló tok
Interphone 6 vízálló tok
Interphone Pro Case iPhone 6S és 6S Plus

 

Ennyi információ után érdemes megnézni az interphone hivatalos videóját a termékről. Részletesen, lépésről-lépésre kísérhetjük figyelemmel a vízálló tok felépítését és funkcióit. Valóban mi magunk is láthatjuk, hogy milyen nagyszerű dolog is az, ha egy nagyszerű forma találkozik az ideális funkcionalitással!

 

Ha te is szeretnél egy ilyen vízálló tokot készülékedhez, csak kattints az alábbi képek közül a neked megfelelőre! – ITT KORÁBBI iPhone és Samsung modellekhez is találsz tokot!

Vízálló tok motorra
(csőkormányra)

Vízálló tok robogóra
(burkolt kormányra)
Vízálló tok biciklire
(csőkormányra)

Vélemény, hozzászólás?