Motoros kommunikáció! De miért is kell nekem ilyen? Leave a comment

Motoros kommunikáció, sisakbeszélő, Bluetooth motoros átbeszlő…

 

Igen, valóban egyre elterjedtebb és sokak által előszeretettel használt termékcsoportól van szó. Bár népszerűsége folyamatosan növekszik, mégis viszonylag még szűk az a réteg, mely használ motoros kommunikációt bukósisakjára szerelve! Minden bizonnyal ez a trend változni fog, mivel egyre többen szeretnék kihasználni a technika által nyújtott új lehetőségeket, hogy közös motoros túráikat maradandóbb élménnyé tegyék.

Interphone_Urban_motoros_kommunikáció
Interphone Urban motoros kommunikáció

Interphone Sport motoros kommunikáció
Az Interphone motoros kommunikációi, piacának meghatározó készülékei. Használatukkal nem csak megkönnyítjük, de élvezetesebbé is tehetjük utazásainkat. Biztos sokaknak ismerős a motoron egymással kiabáló utas és sofőr közötti párbeszéd. Szinte mindenki látja maga előtt, ahogy a piros lámpánál állva, az előttünk álló motoron üvöltve próbálnak egymással szót érteni a felek. Valóban vicces látvány és sokan csóválják a fejüket, hogy mi is ebben a jó akkor, persze ők nem ismerik azt a szabadságot és élményt, amit egy motoros túra adhat. Az Interphone motoros kommunikációja arra született, hogy ezt a kardinális problémát áthidalja, sőt, ennél sokkal többre is képes!

 

 

Interphone Urban motoros kommunikáció

Interphone motoros kommunikáció család

 

Az új Interphone Sport, Tour és Urban motoros kommunikációk korának meghatározó, és mondhatni csúcskészülékei. A lassan egy évtizeden át tartó fejlesztések során sikerült a készüléket teljesen optimálissá tenni, ami nem csak felhasználó barátabbá, de technikailag is fejlettebbé tette az Interphone motoros kommunikációját. A két főig terjedő beszélgetéstől kezdve, egészen a csoportos konferencián át ez a készülék a túrák és hosszú utak szerelmeseinek Mekkája. Az FM rádió mellett a zenehallgatás sem utolsó funkciója ennek a készüléknek, amit a zenemegosztó funkcióval egyszerre többen is élvezhettek. A bluetooth technológiát alkalmazó motoros kihangosító ezen felül a GPS utasításait is képes továbbítani fülünkbe, amit sztereóban kapunk, hiszen a készüléket minden esetben két hangszóróval kapjuk.

 

 

Interphone Sport motoros kommunikáció promóciós vid

Sok esetben előfordul, hogy különböző készülékkel rendelkeznek a csoport motorosai. Az Interphone motoros kommunikáció esetében erre nem lesz gondunk, hiszen a készülék képes más gyártók készülékeihez is kapcsolódni. A nagy hatótávolságnak köszönhetően pedig az sem jelent problémát, ha esetleg eltávolodnánk egymástól. A hosszú utakon sem kell aggódnunk, mivel az akkumulátor beszédideje minimum 12 óra, de készenlétben az 1000 órát is kibírja!

Interphone_motoros_kommunikacio_csalad

Interphone motoros kommunikáció család

 

Tehát foglaljuk össze mit is kapunk! Egy motoros kommunikációs készüléket, két hangszóróval és kétfajta mikrofonnal (zárt, nyitott és állból nyíló sisakokhoz). A twin pack kiszerelésben rögtön kedvezményesebben juthatunk hozzá két készülékhez, ha párban vennénk. Mindezen felül innentől kezdve nincs akadály előttünk, hogy motoros túráinkat felejthetetlenné tegyük. Az FM rádió, a zene hallgatás sztereóban, a zenemegosztás, a GPS eszközünkkel történő kommunikálás magas felhasználó élményt biztosít. A gyors kioldó rendszer segítségével bármikor le és felhelyezhető, sőt ha mégis sikerül lemerítenünk az akkumulátort, akkor az extra gyors töltésnek köszönhetően, akár egy benzinkúton is hamar erőt lehelhetünk a készülékbe. Vízálló, így minden időjárási viszonyban tudjuk használni és nagy, könnyen megtalálható gombjainak köszönhetően jól el tudunk igazodni a menüben! Legújabb funkciójának köszönhetően, Magyar nyelven is megszólal majd a készülékünk!

Összességében az Interphone motoros kommunikáció családját azoknak ajánljuk, akik a maximumot akarják kihozni motoros túráikból!

 

Interphone Tour motoros kommunikáció

Vélemény, hozzászólás?