QUIKLOX – tedd rá, nyomd le, fordítsd el

QUIKLOX  –  tedd rá, nyomd le, fordítsd el… kész.

 

Nagy hangsúlyt kap az Interphone-nál a Quiklox rendszerű rögzítéstechnika. A kibővített rögzítési lehetőségek, a felhasznált anyagok és a kezelhetőség eredményeképpen tényleg ennyi dolgunk van a Quiklox-al: „rátesz, lenyom, elfordít”. Egy kézzel 2mp alatt feltehetjük és levehetjük a telefonunkat.

Moduláris kialakításából adódóan ki tudjuk választani az ideális tartókonzolt akár fékfolyadék tartályra, vagy tükörszárra a szokásos csőkormány konzol mellett és létezik csavarmenetbe, vagy kormányközép csőbe helyezhető megoldás is. A másik fő komponens a telefontartó, ami lehet specifikus és univerzális. A specifikusak konkrét típusokhoz készülnek, mint például iPhone 14, vagy Samsung A53. Az univerzális pedig elnevezéséből adódóan szinte mindenhez használható. Valószínűleg az univerzális népszerűbb választás lesz, mivel a telefonok víz- és porállósága fejlődött az utóbbi években, ami kevéssé indokolja az egyedi kialakítású, teljesen zárt tokok használatát. A rezgéscsillapító egységgel pedig tovább tudjuk tompítani a tökéletlen utak rázkódásait, ami lényeges az erre érzékeny telefontípusok esetében.

A mai telefonok fokozott időjárás állósága lehetővé teszi ugyan, hogy nyitott tokokkal használjuk azokat, de lesznek kivételes helyzetek, amikor szükséges egy zárt, zipzáras puha tok, vagy biztonsági záras kemény tok, miközben a telefon érintőkijelzője vezérelhető marad. A kétkerekű járművek mellet autókhoz is készülnek Quiklox rendszerek.

Itt látható az összes Quiklox termék:

https://doverkft.hu/termek-kategoria/telefontarto-tolto-rogzito/?filter_gyarto=quiklox&query_type_gyarto=or&v=b7b82d2dc218

Quiklox videók felhelyezésről, használatról: