Rengeteg látogató és debütáló OFF ROAD kommunikáció – ez jellemezte a 2015-ös motorkiállítást Leave a comment

Interphone OFF ROAD a motoros fesztiválon!

 

 

Ismét egy remek kiállításon vagyunk túl! Sikeresen bemutattuk az idén debütáló Interphone Off ROAD bukósisak kihangosítót és emellett nagy sikert arattak a PRO CASE tokjaink is. Látogatókban nem volt hiány, akik szerencsére nagyon érdeklődőek voltak, többek között a PRO SOUND termékcsaládunk iránt, amit a helyszínen ki is lehetett próbálni.

 

Interphone OFF ROAD a főszerepben
Interphone OFF ROAD a főszerepben

 

Az Interphone kizárólagos importőreként sok új információt tudtunk adni, nem csak az új, de a visszatérő vásárlóinknak is. A megjelenésünk a kiállításokon évről-évre erősödik, így idén rengeteg vizuális élménnyel bővítettük megjelenésünket. A PRO CASE és az OFF ROAD molinók, illetve a rengeteg videó termékeink beszereléséről és felhasználásáról, tették megjelenésünket egyedivé.

 

Budapest Motor Fesztivál 2015
Budapest Motor Fesztivál 2015

 

A rendezvény remek hangulatáról nem csak a képek árulkodnak, hanem a készletünk is. A PRO CASE termékeink annyira népszerűek voltak, hogy a kiállítás végére teljesen kifogytunk belőle! Temérdek kérdés merült fel az Interphone termékekkel kapcsolatban, amiket próbáltunk kivétel nélkül kielégíteni. Amennyiben további kérdések merülnének fel, megtalálhatóak vagyunk  az info@interphonesisakbeszelo.hu e-mail címen,  telefonon, illetve személyesen a  13. kerület Hajdú utca 30-as szám alatt.

Vélemény, hozzászólás?