RHINO TOURS 2019 – INTERPHONE AVANT TESZT

Annaberg Ausztria, Yamaha-Interphone túra,  Interphone Avant teszt

 

 

Harmadik alkalommal került megrendezésre, mesés környezetben Ausztriában az Interphone tesztje. Rhino Tours szervezésében több motorkerékpár tesztelése mellett (Kawasaki, Yamaha, BMW) lehetőség volt a legújabb Interphone AVANT motoros kommunikáció kipróbálására.

 

A program pénteken kezdődött a budaörsi Mol kútnál, ahol az összegyűlt motoros csoport az eligazítást követően megkezdte útját Annabergbe (Yamaha-Interphone túra). A Jufa Hotelbe egy 400 km élvezetes, szerpentinekben gazdag útvonalon érkezett meg a motoros társaság.

Az izgalmas motorozást jól kiegészítették az Interphone motoros kommunikáció különböző eszközei. Ha valaki magányra vágyott motorozás közben, annak az Interphone a zenehallgatás élményét nyújtotta, persze úgy, hogy a biztonságos vezetésben ne zavarja.

 

A célállomáson mindenki ott volt 16:00 körül. Még maradt idő az esti beszámoló előtt egy kis „rinyacsík” elemzésre.

 

Este a rendezvény teremben összegyűlt a társaság és megtudhatott mindent a szombati tesztnap kapcsán. Sőt egy élvezetes beszámoló keretén belül Attila és Zoli elmesélték motoros élményeiket izlandi motoros túrájukról, aztán mindenki regisztrált a motor és Interphone Avant tesztre.

Szombaton kora reggel megkezdődött a korábban kijelölt útvonalon az Interphone Avant és a motorok alapos tesztje.

A hegyek között megrekedt nyugalmat, csak a tizenegy tesztmotor moraja zavarta meg és persze a motorosok lelkes kacaja. A nap végére sok elégedett tesztelő lelkendezett a pozitív élmények miatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teszteredmény:

A leírásban az Interphone Avant két motoros közötti távolsága 1.7 km,  hegyvidéki körülmények között is legalább 1.4 km körül produkált és a kommunikáció közben a navigáció hangja is párhuzamosan működött, tehát nem kell kompromisszumot kötni, lehet beszélgetni és közben használni a navigációt is.

Videó az eseményről:

 

Szombat este csupa elégedett arcú emberrel lehetett találkozni a rendezvény teremben. Mindenki pozitív hangon mesélte az aznapi tapasztalatait. Közben az Izland túra második rész beszámolója is megtörtént. A jó hangulatot az is bizonyította, hogy óránkra nézve már vasárnap kezdő percei ketyegtek.