Szerviz

A Dover Kft. elektronikai szervizében az alábbi javítási munkálatokat kérheti:

1) Bármilyen autó gyári távirányítójának javítása

A munka minden esetben a távirányítóból kilépő rádióhullámok műszeres ellenőrzésével és az elemek vizsgálatával kezdődik. Amennyiben szükséges, cseréljük azt. Ezt követően a távirányítóházban összegyűlt szennyeződést távolítjuk el, majd a NYÁK lapot is megtisztítjuk, ezután az elemérintkezők és a nyomógombok átvizsgálása, helyre hozatala következik. Az esetek többségében ezek után a távirányítók ismét működőképessé válnak. Ha mégsem így lenne, akkor repedéseket keresünk a felületszerelt elektronikai alkatrészeknél, valamint ezek forrpontjainál. Nagyon ritka esetben egy-egy kisebb elektronikai alkatrész cseréje is szükségessé válik, melyet raktárról, azonnal el is végzünk.

A javítás utolsó lépéseként ismételt frekvenciavizsgálat következik. Ilyenkor gyakran megesik, hogy a szervizműhely előtt parkoló autó irányjelzői már jelzik is a sikeres beavatkozást. Ha az autó mégsem reagálna, akkor a távirányítót szinkronizálni, vagy újratanítani kell az autó vevőjével, amit sok esetben helyben el tudunk végezni, de vannak esetek, mikor ezt az adott márka szervize tudja csak elvégezni.

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lada, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

2) Bármilyen autóriasztó távirányítójának javítása

A javítás menete azonos az előbb leírtakkal, de itt lehetőség nyílik a szinte teljesen megsemmisült távirányítók javítására is. Egyetlen kritérium, hogy a kódolásért felelős IC sértetlen legyen. Ebben az esetben az IC-t kiforrasztjuk a sérült NYÁK lapból és egy vadonatúj, más gyártótól származó, de azonos IC-t használó távirányítóban helyezzük el. Ezzel a módszerrel, az ugrókódos távirányítók teljes körű javítása is lehetővé válik, így nem kell azokat újraszinkronizálni.

3) Rhino és Wheels autóriasztók távirányítóinak teljes körű javítása, pótlása

A Rhino ausztrál autóriasztók képviseletét 1991 óta, a Wheels autóriasztókét 1994 óta látja el cégünk, így e két márkának nem csak a távirányítóihoz, hanem egyéb elektronikáihoz is rendelkezünk alkatrészekkel a javításhoz.

4) A Cellular Line Interphone sisakkommunikációs készülékeinek sisakra szerelése

Az olaszországi Cellular Line gyártó Interphone sisakkommunikációs készülékeit úgy alakították ki, hogy azok bármilyen nyitott, zárt vagy állból nyíló sisakra felszerelhetők legyenek. Bár a felszerelés egyszerű és házilag is elvégezhető, azok az ügyfeleink, akik a vásárlásra bukósisakjukkal érkeznek, a szerviztől kérhetik a megvásárolt kommunikációs készülék felszerelését is. A felszerelés, a kommunikáció központi egységének sisakon történő elhelyezésével kezdődik, majd a készlet mikrofonjának és hangszóróinak a sisakon belül történő rögzítésével végződik. A lapos fülhallgatókat, a mikrofont és ezek kábeles összeköttetéseit úgy helyezzük el a sisakon belül, hogy azok a sisak belső méreteit ne változtassák meg, így Ön ugyanolyan kényelmesen tudja fel és levenni a kommunikációval felszerelt sisakját, mint korábban.

5) Saját forgalmazású készülékek garanciális és garanciaidőn túli javítása

A Dover Kft. számos gyártó termékeinek magyarországi képviseletét, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi forgalmazását látja el. Ezen készülékek esetleges meghibásodása estén garanciális és garanciaidőn túli javítását is cégünk biztosítja. A garancia feltételeit a mindenkor hatályos magyar jogszabályok és az Általános Szerződési Feltételek határozzák meg. A legfontosabb ilyen feltétel, hogy a járműbe történő beszerelést is igénylő termékek esetében, a javítás, csak a terméken belül keletkező hibák esetén határozza meg a Dover Kft. illetékességét, a járműben maradó hibák javítását a beszerelést végző szakműhelyben kell kezdeményezni.

Nyitva tartás
Hétfő: 10:00–15:00
Kedd: 8:30–15:00
Szerda: 8:30–15:00
Csütörtök: 8:30–15:00
Péntek: 8:30–15:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Szerviz időpontfoglalás

Gulyás Pál

Telefon: +36 1 239 2202 (központi szám, a szervizt szóban kérni kell)
Mobil: +36 30 394 5160
E-mail: info@doverkft.hu
Cím: 1139 Budapest, Hajdú utca 30.