Interphone PRO SOUND mikrofon – lapos jack

Interphone

.

6 050 Ft

Összehasonlítás

Az Interphone PRO SOUND mikrofon lapos jack aljzattal csatlakozik a jövőben…vagyis már most is.

 

Az Interphone PRO SOUND lapos jack csatlakozós mikrofon kiemelkedő színvonalat képvisel. Ez megnyilvánul a beszélgetés minőségében és hangerejében. A lapos jack csatlakozóval ellátott Pro Sound mikrofon az egyik komponense a komplett rendszernek az általunk forgalmazott termékek palettáján. Kiegészítve a Pro Sound hangszórókkal Hi-Fi minőségben élvezhetjük kedvenc zenéinket.

Zajosabb környezetben a hatékonyabb zajszűrés, valamint a hangerő tartalék és a tisztább megszólaltatási minőség igen hasznos lehet. Fontos kiemelni az új lapos jack megoldást, ugyanis az új szabványú csatlakozó kisebb helyet foglal, így könnyebb beszerelni. A korábbi 3.5 jack csatlakozót ez fogja leváltani a jövőben, de már most is kapható, hiszen gyártás alatt áll. Például a SHOEI PRO SOUND szettekben is ez a mikrofon található.

A komplett PRO SOUND szettek előnye, hogy mind a kimenő, mind a bejövő audio jelek fokozott minőségűek. Persze akkor optimális az audio élmény, ha az összes adó-fogadó részéről teljesül a kiemelt minőségű eszközök használata. A rádió, vagy jó minőségű zene hallgatásakor ez adott, mint forrás. A sisakbeszélő komponensei a motorosok egymással való beszélgetéseiben, vagy telefonbeszélgetések lebonyolításakor

Cikkszám: 01320271 Kategória:
Gyártó