Interphone U-COM 16 TWIN PACK Bluetooth motoros kommunikáció

Interphone

.

223 820 Ft

Összehasonlítás

Újragondolva… Újratervezve… Újat alkotva – Interphone U-COM 16 Twin Pack Bluetooth motoros kommunikáció

 

A magyar nyelvu hangos menü már elérheto minden U-COM széria készülékéhez. Ehhez firmware frissítésre van szükség, amihez videós segédletet is készítettünk a youtube csatornánkra és a lejjebb görgetve a termék specifikációi alatt megnézhetik.

Olyan új szériát hozott létre az Interphone a Bluetooth sisakkommunikációk terén, amit nevezhetünk egy másik dimenziónak is. Ez lett a U-COM család!

Az újdonságok mindegyike túlmutat az elozo jól bevált modelleken, de az Interphone U-COM 16 csúcskészülékkel magas labdát adott a neves gyártó. Alkalmazta a MESH 2.0 információs technológiát amivel megtöbbszörözodött a párosítható eszközök száma. A Sena-val való technológiai együttmuködés pedig azt az eddigi legnagyobb kommunikációs platformot hozta létre, amiben az egyes gyártók készülékeinek különbözosége már nem jár megkötéssel. Ilyen még nem volt!

Új dizájn, új muszaki fejlesztések, új irány. Stabilabb és egyszerubb kapcsolódás nem csak motoros kommunikációkkal, hanem egyéb eszközökkel, mint például a motorok gyári TFT kijelzo. Mindez kompakt méretben a megszokott könnyu használhatósággal. A zenekedvelok is örvendezhetnek a megnövelt méretu membrán okán a hangminoség és teljesítmény fokozásának.

Valóban olyan született, ami felülmúlta a korábbiakat!

A Twin Pack kiszerelés magában foglal két teljes értéku sisakbeszélot minden kiegészítovel együtt, de az egy darabos csomagoláshoz képest kedvezobb áron.

 

Kiemelt képességek:

 

– Mesh 2.0 Technológia, ami a leghaladóbb és legmegbízhatóbb megoldás a sisakkommunikációk terén is

– Csoportos kommunikáció maximum 24 résztvevoig

– Új 40mm-es kiváló HD minoséget biztosító hangszórók

– Egy gombnyomással történo átváltás intercomok között

 

 

– A piacon kapható legkisebb Mesh intercom eszköz

– Kiterjedt kompatibilitás az összes Sena intercommal, valamint gyári TFT kijelzovel és GPS rendszerekkel

– A Mesh hálózat biztosítja egy új Bluetooth intercom eszköz kapcsolódását a meglévo mesh csoporthoz

– Hangutasítással vezérelheto az intercom muködése

 

 

 

 • Tulajdonságok:

 

 • Új fejlesztések: Bluetooth 5.0 és Mesh 2.0 technológiák, akkumulátor üzemido csak intercom üzemmódban használva 8 óra a Mesh hálózaton és 15 óra a megszokott Bluetooth kapcsolódással (az üzemidore hatással van az FM rádió/GPS/zenelejátszás is). Mesh kommunikáció maximálisan 24 résztvevovel, kompatibilitás a Sena készülékekkel, gyári TFT kijelzokkel és GPS egységekkel, a Mesh hálózathoz egyszeruen hozzáadhatóak a résztvevok, hangutasítással történo teljes eszközvezérlés.
 • 1.6 km maximális hatótávolság intercom-ok között, egy gombnyomással történo kapcsolódás másik intercomhoz, többnyelvu hangutasítással vezérelheto menü.
 • Használat közbeni töltési lehetoség.
 • Új, szuper-intuitív többnyelvu mobilalkalmazás a legjobb teljesítmény és használhatóság érdekében.
 • Néhány kivétellel minden sisakra felhelyezheto.
 • Automatikus hangeroszabályzás a megfelelo hangminoség eléréséhez, szélzaj mentesített és irányított “hangszedéssel” ellátott mikrofon, elore felveheto hangüzenetek, automatikus hangero beállítás 3 fokozatban (kikapcsolható), 40mm-es kiváló minoségu HD hangszórók, HD intercom, különbözo equalizer beállítások.
 • Kapcsolat az okostelefonnal egy új alkalmazáson keresztül, teljes kontroll a funkciók felett, hátralévo töltési ido és töltöttségi szint százalékos kijelzése, a meglévo firmware verzió és egy új verzióra való frissíthetoség megjelenítése, intercom csoport egyszeru létrehozása, okos intercom párosítás QR kód alapján.
 • Telefonhívások bonyolítása, akár két mobiltelefon is párosítható egy sisakbeszélohöz, hangutasítással történo híváskezelés. Zenelejátszás telefonról, jármu multimédiáról, MP3 lejátszóról és egyéb Bluetooth képes eszközökrol A2DP/AVRCP profilokon keresztül, zenemegosztás a motorvezeto és utasa között.
 • Apple és Android telefonok hangutasításos vezérlésének lehetosége, gyorshívási lehetoség 3db eltárolt telefonszánhoz, a legutóbbi telefonszám visszahívása, telefonbeszélgetés megosztása másik intercommal.
 • FM/RDS rádió 76.0 MHz tol 108 MHz-ig skálázva, 10 eltárolható rádióállomás (a 10 legjobb jelerosségut automatikusan elmenti), automatikus rádió némítás bejövo telefonhívás esetén (intercomokon történo beszélgetések alatt az FM rádió/GPS/zenelejátszás a háttérben halkan hallható marad).
 • A készülék méretei: tömeg: 60g – hossz: 85mm – magasság: 48mm – mélység: 12mm, IP 67-es vízvédelem esoben történo használat esetére.
 • Számítógépekre letöltheto segédprogramon keresztül történo intercom frissítési lehetoség, legyen az Windows, vagy MacOs operációs rendszer.
 • Kompatibilitás a fobb gyártók motorkerékpárokba épített szatelit-navigációs és multimédia eszközeivel (a U-COM-on egy bizonyos funkció beállítása szükséges a helyes muködéshez), háttérben hallható GPS utasítások intercomokon történo beszélgetés alatt, kompatibilitás a fobb gyártók szatelit-navigációs alkalmazásaival.
 • Egyszeru eszközbeállítási lehetoség alapveto muködéshez, valamint tapasztalt intercom használókra szabva.
 • Az akkumulátor teljes töltöttségének elérése 1 óra alatt, 20perc töltés 6 óra Bluetooth és 3 óra Mesh üzemidot tesz lehetové, mindez az USB type C csatoló felületnek köszönhetoen, ami adatküldés/fogadás szempontjából is elonyös, mikro csatlakozókkal készült a kábelezés helytakarékosság és a leheto legkönnyebb beszerelés érdekében.
 • Kapcsolat létrehozása más gyártók intercom eszközeivel az Anycom üzemmód használatával.
 • Lenyugözo hangminoség hatásos basszusokkal és kristálytiszta magas tartománnyal.
 • Úgynevezett “Zéró ellenállás tervezés”, ami az intercom légellenállását csökkenti a minimálisra. A külso akkumulátor még kisebb készülékházat eredményezett és így az akku cserélhetosége is könnyebbé vált.

 

Specifikációk:

Hatótáv 1.6 km
Beszédido akár 15 óra üzemi körülmények között
Készenléti ido több mint 1000h (kikapcsolt állapotban)
Töltési ido 1h
Bluetooth 5.0
Akkumulátor Lítium-ion
USB tölto USB Type C
Tömeg 60g
Hosszúság 8,5 cm
Szélesség 4,8 cm
Magasság 1,2 cm

 

Letöltheto segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. Windows verzió:

 

Letöltheto segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. MacOs verzió:

! Figyelem ! A firmware frissítést soha ne szakítsuk meg, a kábel csatlakoztatásában legyünk biztosak, maximálisan törekedjünk a folyamat végigvitelére. Instabil operációs rendszer alatt, bizonytalan muködésu számítógépen ne végezzük ezt a folyamatot, mert ez visszafordíthatatlan muködési hibát okozhat, ami garanciális kereten kívül esik!

 

Cikkszám: 01320339 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP