Interphone U-COM 16 TWIN PACK bukósisak kommunikáció (MESH, Bluetooth 5, 24 fő, 1600m)

Interphone

Magyar nyelvű hangos menü

223 820 Ft

Összehasonlítás

Újragondolva… Újratervezve… Újat alkotva – Interphone U-COM 16 Twin Pack Bluetooth motoros kommunikáció

 

A magyar nyelvű hangos menü már elérhető minden U-COM széria készülékéhez. Ehhez firmware frissítésre van szükség, amihez videós segédletet is készítettünk a youtube csatornánkra és a lejjebb görgetve a termék specifikációi alatt megnézhetik.

Olyan új szériát hozott létre az Interphone a Bluetooth sisakkommunikációk terén, amit nevezhetünk egy másik dimenziónak is. Ez lett a U-COM család!

Az újdonságok mindegyike túlmutat az előző jól bevált modelleken, de az Interphone U-COM 16 csúcskészülékkel magas labdát adott a neves gyártó. Alkalmazta a MESH 2.0 információs technológiát amivel megtöbbszöröződött a párosítható eszközök száma. A Sena-val való technológiai együttműködés pedig azt az eddigi legnagyobb kommunikációs platformot hozta létre, amiben az egyes gyártók készülékeinek különbözősége már nem jár megkötéssel. Ilyen még nem volt!

Új dizájn, új műszaki fejlesztések, új irány. Stabilabb és egyszerűbb kapcsolódás nem csak motoros kommunikációkkal, hanem egyéb eszközökkel, mint például a motorok gyári TFT kijelző. Mindez kompakt méretben a megszokott könnyű használhatósággal. A zenekedvelők is örvendezhetnek a megnövelt méretű membrán okán a hangminőség és teljesítmény fokozásának.

Valóban olyan született, ami felülmúlta a korábbiakat!

A Twin Pack kiszerelés magában foglal két teljes értékű sisakbeszélőt minden kiegészítővel együtt, de az egy darabos csomagoláshoz képest kedvezőbb áron.

 

Kiemelt képességek:

 

– Mesh 2.0 Technológia, ami a leghaladóbb és legmegbízhatóbb megoldás a sisakkommunikációk terén is

– Csoportos kommunikáció maximum 24 résztvevőig

– Új 40mm-es kiváló HD minőséget biztosító hangszórók

– Egy gombnyomással történő átváltás intercomok között

 

 

– A piacon kapható legkisebb Mesh intercom eszköz

– Kiterjedt kompatibilitás az összes Sena intercommal, valamint gyári TFT kijelzővel és GPS rendszerekkel

– A Mesh hálózat biztosítja egy új Bluetooth intercom eszköz kapcsolódását a meglévő mesh csoporthoz

– Hangutasítással vezérelhető az intercom működése

 

 

 

 • Tulajdonságok:

 

 • Új fejlesztések: Bluetooth 5.0 és Mesh 2.0 technológiák, akkumulátor üzemidő csak intercom üzemmódban használva 8 óra a Mesh hálózaton és 15 óra a megszokott Bluetooth kapcsolódással (az üzemidőre hatással van az FM rádió/GPS/zenelejátszás is). Mesh kommunikáció maximálisan 24 résztvevővel, kompatibilitás a Sena készülékekkel, gyári TFT kijelzőkkel és GPS egységekkel, a Mesh hálózathoz egyszerűen hozzáadhatóak a résztvevők, hangutasítással történő teljes eszközvezérlés.
 • 1.6 km maximális hatótávolság intercom-ok között, egy gombnyomással történő kapcsolódás másik intercomhoz, többnyelvű hangutasítással vezérelhető menü.
 • Használat közbeni töltési lehetőség.
 • Új, szuper-intuitív többnyelvű mobilalkalmazás a legjobb teljesítmény és használhatóság érdekében.
 • Néhány kivétellel minden sisakra felhelyezhető.
 • Automatikus hangerőszabályzás a megfelelő hangminőség eléréséhez, szélzaj mentesített és irányított “hangszedéssel” ellátott mikrofon, előre felvehető hangüzenetek, automatikus hangerő beállítás 3 fokozatban (kikapcsolható), 40mm-es kiváló minőségű HD hangszórók, HD intercom, különböző equalizer beállítások.
 • Kapcsolat az okostelefonnal egy új alkalmazáson keresztül, teljes kontroll a funkciók felett, hátralévő töltési idő és töltöttségi szint százalékos kijelzése, a meglévő firmware verzió és egy új verzióra való frissíthetőség megjelenítése, intercom csoport egyszerű létrehozása, okos intercom párosítás QR kód alapján.
 • Telefonhívások bonyolítása, akár két mobiltelefon is párosítható egy sisakbeszélőhöz, hangutasítással történő híváskezelés. Zenelejátszás telefonról, jármű multimédiáról, MP3 lejátszóról és egyéb Bluetooth képes eszközökről A2DP/AVRCP profilokon keresztül, zenemegosztás a motorvezető és utasa között.
 • Apple és Android telefonok hangutasításos vezérlésének lehetősége, gyorshívási lehetőség 3db eltárolt telefonszánhoz, a legutóbbi telefonszám visszahívása, telefonbeszélgetés megosztása másik intercommal.
 • FM/RDS rádió 76.0 MHz től 108 MHz-ig skálázva, 10 eltárolható rádióállomás (a 10 legjobb jelerősségűt automatikusan elmenti), automatikus rádió némítás bejövő telefonhívás esetén (intercomokon történő beszélgetések alatt az FM rádió/GPS/zenelejátszás a háttérben halkan hallható marad).
 • A készülék méretei: tömeg: 60g – hossz: 85mm – magasság: 48mm – mélység: 12mm, IP 67-es vízvédelem esőben történő használat esetére.
 • Számítógépekre letölthető segédprogramon keresztül történő intercom frissítési lehetőség, legyen az Windows, vagy MacOs operációs rendszer.
 • Kompatibilitás a főbb gyártók motorkerékpárokba épített szatelit-navigációs és multimédia eszközeivel (a U-COM-on egy bizonyos funkció beállítása szükséges a helyes működéshez), háttérben hallható GPS utasítások intercomokon történő beszélgetés alatt, kompatibilitás a főbb gyártók szatelit-navigációs alkalmazásaival.
 • Egyszerű eszközbeállítási lehetőség alapvető működéshez, valamint tapasztalt intercom használókra szabva.
 • Az akkumulátor teljes töltöttségének elérése 1 óra alatt, 20perc töltés 6 óra Bluetooth és 3 óra Mesh üzemidőt tesz lehetővé, mindez az USB type C csatoló felületnek köszönhetően, ami adatküldés/fogadás szempontjából is előnyös, mikro csatlakozókkal készült a kábelezés helytakarékosság és a lehető legkönnyebb beszerelés érdekében.
 • Kapcsolat létrehozása más gyártók intercom eszközeivel az Anycom üzemmód használatával.
 • Lenyűgöző hangminőség hatásos basszusokkal és kristálytiszta magas tartománnyal.
 • Úgynevezett “Zéró ellenállás tervezés”, ami az intercom légellenállását csökkenti a minimálisra. A külső akkumulátor még kisebb készülékházat eredményezett és így az akku cserélhetősége is könnyebbé vált.

 

Specifikációk:

Hatótáv 1.6 km
Beszédidő akár 15 óra üzemi körülmények között
Készenléti idő több mint 1000h (kikapcsolt állapotban)
Töltési idő 1h
Bluetooth 5.0
Akkumulátor Lítium-ion
USB töltő USB Type C
Tömeg 60g
Hosszúság 8,5 cm
Szélesség 4,8 cm
Magasság 1,2 cm

 

Letölthető segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. Windows verzió:

 

Letölthető segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. MacOs verzió:

! Figyelem ! A firmware frissítést soha ne szakítsuk meg, a kábel csatlakoztatásában legyünk biztosak, maximálisan törekedjünk a folyamat végigvitelére. Instabil operációs rendszer alatt, bizonytalan működésű számítógépen ne végezzük ezt a folyamatot, mert ez visszafordíthatatlan működési hibát okozhat, ami garanciális kereten kívül esik!

 

Cikkszám: 01320339 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP