Interphone U-COM 2 TWIN PACK bukósisak kommunikáció (Bluetooth 5, 2fő, 600 m)

Interphone

Magyar nyelvű hangos menü

113 620 Ft

Összehasonlítás

Nagy lépés egy új technikai és kényelmi színvonal felé – Interphone U-COM 2 Twin Pack Bluetooth motoros kommunikáció

 

 

A magyar nyelvű hangos menü már elérhető minden U-COM széria készülékéhez. Ehhez firmware frissítésre van szükség, amihez videós segédletet is készítettünk a youtube csatornánkra és a lejjebb görgetve a termék specifikációi alatt megnézhetik.

Korábban a belépő szintnek nevezett eszközök valóban alapvető képességeket nyújtottak. Mára ez érvényét veszítette. A legújabb Interphone U-COM család minden tagja gyökeres változásokon esett át. Szinte nincs olyan tulajdonsága az új széria legkisebb testvérének sem, amiben ne fejlődött volna. Sőt, olyan plusz funkciók is alapvetőek már, amik korábban a drágább készülékek kiváltsága volt. Mindezt olyan kedvező áron kínálja az Interphone, ami bárkit elgondolkodtat.

Egy pár újdonságot megemlítve: új HD hangszórók, új mobil alkalmazás, új formatervezés a megszokott használhatóságot szem előtt tartva, új akkumulátor megoldás, tökéletesen kompakt készülék méret,USB type C csatoló felület, használat közben is tölthető.

Mi hiányzik még az új U-COM széria legkisebb testvérének repertoárjából? Szerintünk semmi! Kiemelkedő képességek álom áron…

A Twin Pack kiszerelés magában foglal két teljes értékű sisakbeszélőt minden kiegészítővel együtt, de az egy darabos csomagoláshoz képest kedvezőbb áron.

 

Kiemelt képességek:

 

– Bluetooth 5.0 Technológia, kompatibilitás minden Sena motoros kommunikációval

– Kommunikáció motorvezető és utasa, vagy két motoros között maximum 600m-ig

– Új 32mm-es kiváló HD minőséget biztosító hangszórók

– Minimalista tervezés és újratervezett akkumulátor a könnyebb sisakra illesztés érdekében

– Intercomok között zajló beszélgetések alatt a háttérben hallható rádió/GPS/zenelejátszás

 

 

 

 • Tulajdonságok:

 

 • Új fejlesztések: Bluetooth 5.0, akkumulátor üzemidő csak intercom üzemmódban használva 12 óra (az üzemidőre hatással van az FM rádió/GPS/zenelejátszás is). Kommunikáció 2 motoros, vagy motorvezető és utasa között, maximálisan 600m hatótávolság, többnyelvű hangos menü. Kompatibilitás a Sena készülékekkel, gyári TFT kijelzőkkel és GPS egységekkel.
 • Használat közbeni töltési lehetőség.
 • Új, szuper-intuitív többnyelvű mobilalkalmazás a legjobb teljesítmény és használhatóság érdekében.
 • Néhány kivétellel minden sisakra felhelyezhető.
 • Automatikus hangerőszabályzás a megfelelő hangminőség eléréséhez, szélzaj mentesített és irányított “hangszedéssel” ellátott mikrofon, előre felvehető hangüzenetek, automatikus hangerő beállítás 3 fokozatban (kikapcsolható), 32 mm-es kiváló minőségű HD hangszórók, HD intercom, különböző equalizer beállítások.
 • Kapcsolat az okostelefonnal egy új alkalmazáson keresztül, teljes kontroll a funkciók felett, hátralévő töltési idő és töltöttségi szint százalékos kijelzése, a meglévő firmware verzió és egy új verzióra való frissíthetőség megjelenítése, intercom csoport egyszerű létrehozása, okos intercom párosítás.
 • FM/RDS rádió 76.0 MHz től 108 MHz-ig skálázva, 10 eltárolható rádióállomás (a 10 legjobb jelerősségűt automatikusan elmenti), automatikus rádió némítás bejövő telefonhívás esetén (intercomokon történő beszélgetések alatt az FM rádió/GPS/zenelejátszás a háttérben halkan hallható marad).
 • Az akkumulátor teljes töltöttségének elérése 3 óra alatt, USB type C csatoló felületek, ami adatküldés/fogadás szempontjából is előnyös, mikro csatlakozókkal készült a kábelezés helytakarékosság és a lehető legkönnyebb beszerelés érdekében.
 • Telefonhívások bonyolítása, akár két mobiltelefon is párosítható egy sisakbeszélőhöz, hangutasítással történő híváskezelés. Zenelejátszás telefonról, jármű multimédiáról, MP3 lejátszóról és egyéb Bluetooth képes eszközökről A2DP/AVRCP profilokon keresztül, zenemegosztás a motorvezető és utasa között.
 • Apple és Android telefonok hangutasításos vezérlésének lehetősége, gyorshívási lehetőség 3db eltárolt telefonszánhoz, a legutóbbi telefonszám visszahívása, telefonbeszélgetés megosztása másik intercommal.
 • A készülék méretei: tömeg: 50g – hossz: 67mm – magasság: 35mm – mélység: 12mm, IP 67-es vízvédelem esőben történő használat esetére.
 • Számítógépekre letölthető segédprogramon keresztül történő intercom frissítési lehetőség, legyen az Windows, vagy MacOs operációs rendszer.
 • Kompatibilitás a főbb gyártók motorkerékpárokba épített szatelit-navigációs és multimédia eszközeivel (a U-COM-on egy bizonyos funkció beállítása szükséges a helyes működéshez), háttérben hallható GPS utasítások intercomokon történő beszélgetés alatt, kompatibilitás a főbb gyártók szatelit-navigációs alkalmazásaival.
 • Kapcsolat létrehozása más gyártók intercom eszközeivel az Anycom üzemmód használatával.
 • Úgynevezett “Zéró ellenállás tervezés”, ami az intercom légellenállását csökkenti a minimálisra. A külső akkumulátor még kisebb készülékházat eredményezett és így az akku cserélhetősége is könnyebbé vált.

 

Specifikációk:

Hatótáv 600m
Beszédidő akár 12 óra üzemi körülmények között
Készenléti idő több mint 1000h (kikapcsolt állapotban)
Töltési idő 3h
Bluetooth 5.0
Akkumulátor Lítium-ion
USB töltő USB Type C
Tömeg 50g
Hosszúság 6,7 cm
Szélesség 3,5 cm
Magasság 1,2 cm

 

Letölthető segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. Windows verzió:

 

Letölthető segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. MacOs verzió:

! Figyelem ! A firmware frissítést soha ne szakítsuk meg, a kábel csatlakoztatásában legyünk biztosak, maximálisan törekedjünk a folyamat végigvitelére. Instabil operációs rendszer alatt, bizonytalan működésű számítógépen ne végezzük ezt a folyamatot, mert ez visszafordíthatatlan működési hibát okozhat, ami garanciális kereten kívül esik!

 

Cikkszám: 01320341 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP