Interphone U-COM 3 TWIN PACK Bluetooth sisak kommunikációs rendszer

Interphone

88 941 Ft

Összehasonlítás

Interphone U-COM 3 Twin Pack Bluetooth motoros kommunikáció

 

A U-com 3 egy BluetoothŽ 5.1 technológiával felszerelt motoros kommunikáció kompakt méretben és integrált akkumulátorral. A rendszer kompatibilis a sisakokra és sisakokba szerelt eredeti oem kommunikációs rendszerekkel és a piacon lévo ismert márkák legtöbb kommunikációjával.

Maximum 500 m hatótávolságig kommunikálhatunk az utasunkkal vagy egy másik motorkerékpár vezetojével. Az új, rendkívül felhasználóbarát és többnyelvu alkalmazással bovül a felhasználói élmény, egyszeruen és intuitívan kezelheto és testre szabható az eszköz. Az U-com 3 32 mm-es, kiváló basszusminoségu hangszórókkal rendelkezik, hogy kedvenc zenéit akár beszélgetés közben a háttérben megszólaltatva hallgathassa.

 

TULAJDONSÁGOK:

  • BluetoothŽ 5.1 technológia
  • Vezeto/utas, vagy motoros/motoros kommunikáció akár 500 méter hatótávig
  • Az akkumulátor üzemideje intercom üzemmódban akár 10 óra is lehet (ez a háttérzene/gps párhuzamos használata függvényében változik)
  • Széles köru kompatibilitás a Sena rendszerekkel, sisakba integrált OEM rendszerekkel, TFT infotainment és GPS-ben eszközökkel.

 

FIRMWARE FRISSÍTÉS:

Eszközfrissítési és konfigurálási lehetoség PC-rol és Mac-rol.

 

ALKALMAZÁS:

iOS és Android alkalmazás – Intercom funkciók teljes vezérlése – A hátralévo töltési ido kijelzése – Az aktuális firmware verzió és új firmware verzió elérhetoségének megjelenítése – Az akkumulátor töltöttségi szintjének százalékos megjelenítése – Intelligens intercom párosítás – Az audio hangszínszabályzó elobeállításainak kiválasztása.

 

AUDIO:

Elore felvett hangüzenetek – Szélálló, irányított mikrofon – Automatikus zenei hangero-beállítás (kikapcsolható vagy 3 szinten állítható) – Új 32 mm-es HD minoségu hangszórók – Hangszínszabályzó – 5 fokozatban állítható Vox (hangvezérelt) intercom – HD intercom.

 

CHIP/AKKUMULÁTOR/AKKUMULÁTOR TÖLTO:Lapkakészlet: BluetoothŽ 5.1 verzió – Teljes feltöltés 3 óra alatt – Mikro csatlakozók mikrofonhoz és hangszóróhoz, USB Type C típusú csatlakozó töltéshez és adatátvitelhez.

 

KOMPATIBILITÁS:

Minden BluetoothŽ okostelefonnal – GPS muholdvevovel BluetoothŽ technológiával és HFP profillal – Kompatibilitás az összes Sena rendszerrel és sisakokba beépített kommunikációs rendszerrel – Csatlakozás más márkák intercomjaihoz un. Anycom párosítási módban – Kompatibilitás minden TFT rendszerrel és GPS rendszerekkel – A legtöbb sisakra felszerelheto.

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK:

Csatlakozás intercomok között max. 500 m-ig – Többnyelvu hangos menü – Okostelefon csatlakozás – Alkalmazáson keresztül történo beállítási lehetoségek – Zenehallgatás/megosztás – Vízálló (IP67) – Beszélgetés az intercomok között a gps/zenei funkciók háttérhangjával – Használat közbeni töltési lehetoség.

 

GPS:

Kompatibilis a fobb motorkerékpáros BluetoothŽ muhold-navigációkkal – GPS hangutasítások a háttérben is és intercom beszélgetés közben – Kompatibilitás az okostelefonok fo muholdas navigációs alkalmazásaival, hangutasítások a háttérben is.

 

MOBILTELEFON:

Két okostelefon egyideju csatlakoztatási lehetosége – Kezelés Apple és Android hangasszisztenssel – Gyorstárcsázás: 3 telefonszám tárolásának lehetosége – Utolsó szám újratárcsázása.

 

A CSOMAG TARTALMA (mindenbol kettot tartalmaz a Twin Pack, azaz dupla kiszerelés):

Kétoldalas ragasztó – Tépozáras rögzíto – Csíptetos tartó – 32 mm-es hangszórók – Flexibilis mikrofon (nyitott és állból nyíló sisakok) és fixen rögzítheto mikrofon (zárt sisakok) – C típusú USB kábel adatátvitelhez és töltéshez.

 

MÉRETEK:

Súly: 50 g – hosszúság: 60 mm – magasság: 36 mm – vastagság: 16 mm.

Cikkszám: 01320393 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP