Interphone U-COM 3 TWIN PACK bukósisak kommunikáció (Bluetooth 5.1, 2fő, 500 m)

Interphone

Magyar nyelvű hangos menü

74 990 Ft

Összehasonlítás

Interphone U-COM 3 Twin Pack Bluetooth motoros kommunikáció

 

 

A U-com 3 egy Bluetooth 5.1 technológiával felszerelt motoros kommunikáció kompakt méretben és integrált akkumulátorral. A rendszer kompatibilis a sisakokra és sisakokba szerelt eredeti oem kommunikációs rendszerekkel és a piacon lévő ismert márkák legtöbb kommunikációjával.

Maximum 500 m hatótávolságig kommunikálhatunk az utasunkkal vagy egy másik motorkerékpár vezetőjével. Az új, rendkívül felhasználóbarát és többnyelvű alkalmazással bővül a felhasználói élmény, egyszerűen és intuitívan kezelhető és testre szabható az eszköz. Az U-com 3 32 mm-es, kiváló basszusminőségű hangszórókkal rendelkezik, hogy kedvenc zenéit akár beszélgetés közben a háttérben megszólaltatva hallgathassa.

 

TULAJDONSÁGOK:

  • Bluetooth 5.1 technológia
  • Vezető/utas, vagy motoros/motoros kommunikáció akár 500 méter hatótávig
  • Az akkumulátor üzemideje intercom üzemmódban akár 10 óra is lehet (ez a háttérzene/gps párhuzamos használata függvényében változik)
  • Széles körű kompatibilitás a Sena rendszerekkel, sisakba integrált OEM rendszerekkel, TFT infotainment és GPS-ben eszközökkel.

 

FIRMWARE FRISSÍTÉS:

Eszközfrissítési és konfigurálási lehetőség PC-ről és Mac-ről.

 

ALKALMAZÁS:

iOS és Android alkalmazás – Intercom funkciók teljes vezérlése – A hátralévő töltési idő kijelzése – Az aktuális firmware verzió és új firmware verzió elérhetőségének megjelenítése – Az akkumulátor töltöttségi szintjének százalékos megjelenítése – Intelligens intercom párosítás – Az audio hangszínszabályzó előbeállításainak kiválasztása.

 

AUDIO:

Előre felvett hangüzenetek – Szélálló, irányított mikrofon – Automatikus zenei hangerő-beállítás (kikapcsolható vagy 3 szinten állítható) – Új 32 mm-es HD minőségű hangszórók – Hangszínszabályzó – 5 fokozatban állítható Vox (hangvezérelt) intercom – HD intercom.

 

CHIP/AKKUMULÁTOR/AKKUMULÁTOR TÖLTŐ:Lapkakészlet: Bluetooth 5.1 verzió – Teljes feltöltés 3 óra alatt – Mikro csatlakozók mikrofonhoz és hangszóróhoz, USB Type C típusú csatlakozó töltéshez és adatátvitelhez.

 

KOMPATIBILITÁS:

Minden Bluetooth okostelefonnal – GPS műholdvevővel Bluetooth technológiával és HFP profillal – Kompatibilitás az összes Sena rendszerrel és sisakokba beépített kommunikációs rendszerrel – Csatlakozás más márkák intercomjaihoz un. Anycom párosítási módban – Kompatibilitás minden TFT rendszerrel és GPS rendszerekkel – A legtöbb sisakra felszerelhető.

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK:

Csatlakozás intercomok között max. 500 m-ig – Többnyelvű hangos menü – Okostelefon csatlakozás – Alkalmazáson keresztül történő beállítási lehetőségek – Zenehallgatás/megosztás – Vízálló (IP67) – Beszélgetés az intercomok között a gps/zenei funkciók háttérhangjával – Használat közbeni töltési lehetőség.

 

GPS:

Kompatibilis a főbb motorkerékpáros Bluetooth műhold-navigációkkal – GPS hangutasítások a háttérben is és intercom beszélgetés közben – Kompatibilitás az okostelefonok fő műholdas navigációs alkalmazásaival, hangutasítások a háttérben is.

 

MOBILTELEFON:

Két okostelefon egyidejű csatlakoztatási lehetősége – Kezelés Apple és Android hangasszisztenssel – Gyorstárcsázás: 3 telefonszám tárolásának lehetősége – Utolsó szám újratárcsázása.

 

A CSOMAG TARTALMA (mindenből kettőt tartalmaz a Twin Pack, azaz dupla kiszerelés):

Kétoldalas ragasztó – Tépőzáras rögzítő – Csíptetős tartó – 32 mm-es hangszórók – Flexibilis mikrofon (nyitott és állból nyíló sisakok) és fixen rögzíthető mikrofon (zárt sisakok) – C típusú USB kábel adatátvitelhez és töltéshez.

 

MÉRETEK:

Súly: 50 g – hosszúság: 60 mm – magasság: 36 mm – vastagság: 16 mm.

Cikkszám: 01320393 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP