Interphone U-COM 4 TWIN PACK Bluetooth motoros kommunikáció

Interphone

.

147 820 Ft

Összehasonlítás

Új borbe bújtatták és új képességekre tett szert – így megszületett az Interphone U-COM 4 Twin Pack Bluetooth motoros kommunikáció

 

A magyar nyelvu hangos menü már elérheto minden U-COM széria készülékéhez. Ehhez firmware frissítésre van szükség, amihez videós segédletet is készítettünk a youtube csatornánkra és a lejjebb görgetve a termék specifikációi alatt megnézhetik.

A forradalmi újdonságok nem kerülték el a motoros kommunikációk új szériájának középso tagját sem. Ennek eredménye az Interphone U-COM 4.

Változott a kialakítás és a funkciók is bovültek a fejlesztéseknek köszönhetoen. Szinte rá sem ismerünk az elozo generációkhoz képest, de mindezt úgy hozták teto alá, hogy a korábban megszokott használati elonyök változatlanok maradjanak, hiszen ettol is voltak olyan sikeresek. A külso akkumulátor lehetové tette az intercom központ méretének minimalizálását, ami az un. “Zéró ellenállás tervezés” értelmében kiválóan hat a légellenállási tényezore.

A kompatibilitás több, a piacon lévo sisakbeszélore kiterjed, a Sena-val való technológiai együttmuködés megszüntette eme két gyártó készülékeinek korlátozott összehangolhatóságát. Egyéb eszközökkel, gyári TFT kijelzokkel, GPS egységekkel is hatékonyabb a kapcsolódás. Megnövelt métetu HD hangszórókat is kapott a U-COM 4 a zenekedveloket is kiszolgálva.

Az Interphone U-COM széria sikere várhatóan nem marad el a fejlesztések láttán, amit tovább erosít az Interphone-Sena együttmuködése, ami az eddigi legnagyobb motoros közösséget éri el.

A Twin Pack kiszerelés magában foglal két teljes értéku sisakbeszélot minden kiegészítovel együtt, de az egy darabos csomagoláshoz képest kedvezobb áron.

Kiemelt képességek:

 

– Bluetooth 5.0 Technológia, kompatibilitás minden Sena motoros kommunikációval

– Csoportos kommunikáció maximum 4 résztvevoig

– Új 32mm-es kiváló HD minoséget biztosító hangszórók

– Minimalista tervezés és újratervezett akkumulátor a könnyebb sisakra illesztés érdekében

– Intercomok között zajló beszélgetések alatt a háttérben hallható rádió/GPS/zenelejátszás

 

 

 

 • Tulajdonságok:

 

 • Új fejlesztések: Bluetooth 5.0, akkumulátor üzemido csak intercom üzemmódban használva 15 óra (az üzemidore hatással van az FM rádió/GPS/zenelejátszás is). Csoportos kommunikáció maximálisan 4 résztvevovel, kompatibilitás a Sena készülékekkel, gyári TFT kijelzokkel és GPS egységekkel.
 • 1 km maximális hatótávolság intercom-ok között, egy gombnyomással történo kapcsolódás másik intercomhoz, többnyelvu hangos menü.
 • Használat közbeni töltési lehetoség.
 • Új, szuper-intuitív többnyelvu mobilalkalmazás a legjobb teljesítmény és használhatóság érdekében.
 • Néhány kivétellel minden sisakra felhelyezheto.
 • Automatikus hangeroszabályzás a megfelelo hangminoség eléréséhez, szélzaj mentesített és irányított “hangszedéssel” ellátott mikrofon, elore felveheto hangüzenetek, automatikus hangero beállítás 3 fokozatban (kikapcsolható), 32 mm-es kiváló minoségu HD hangszórók, HD intercom, különbözo equalizer beállítások.
 • Kapcsolat az okostelefonnal egy új alkalmazáson keresztül, teljes kontroll a funkciók felett, hátralévo töltési ido és töltöttségi szint százalékos kijelzése, a meglévo firmware verzió és egy új verzióra való frissíthetoség megjelenítése, intercom csoport egyszeru létrehozása, okos intercom párosítás QR kód alapján.
 • Telefonhívások bonyolítása, akár két mobiltelefon is párosítható egy sisakbeszélohöz, hangutasítással történo híváskezelés. Zenelejátszás telefonról, jármu multimédiáról, MP3 lejátszóról és egyéb Bluetooth képes eszközökrol A2DP/AVRCP profilokon keresztül, zenemegosztás a motorvezeto és utasa között.
 • Apple és Android telefonok hangutasításos vezérlésének lehetosége, gyorshívási lehetoség 3db eltárolt telefonszánhoz, a legutóbbi telefonszám visszahívása, telefonbeszélgetés megosztása másik intercommal.
 • FM/RDS rádió 76.0 MHz tol 108 MHz-ig skálázva, 10 eltárolható rádióállomás (a 10 legjobb jelerosségut automatikusan elmenti), automatikus rádió némítás bejövo telefonhívás esetén (intercomokon történo beszélgetések alatt az FM rádió/GPS/zenelejátszás a háttérben halkan hallható marad).
 • Kompatibilitás a fobb gyártók motorkerékpárokba épített szatelit-navigációs és multimédia eszközeivel (a U-COM-on egy bizonyos funkció beállítása szükséges a helyes muködéshez), háttérben hallható GPS utasítások intercomokon történo beszélgetés alatt, kompatibilitás a fobb gyártók szatelit-navigációs alkalmazásaival.
 • A készülék méretei: tömeg: 50g – hossz: 67mm – magasság: 35mm – mélység: 12mm, IP 67-es vízvédelem esoben történo használat esetére.
 • Számítógépekre letöltheto segédprogramon keresztül történo intercom frissítési lehetoség, legyen az Windows, vagy MacOs operációs rendszer.
 • Az akkumulátor teljes töltöttségének elérése 3 óra alatt, USB type C csatoló felületek, ami adatküldés/fogadás szempontjából is elonyös, mikro csatlakozókkal készült a kábelezés helytakarékosság és a leheto legkönnyebb beszerelés érdekében.
 • Kapcsolat létrehozása más gyártók intercom eszközeivel az Anycom üzemmód használatával.
 • Úgynevezett “Zéró ellenállás tervezés”, ami az intercom légellenállását csökkenti a minimálisra. A külso akkumulátor még kisebb készülékházat eredményezett és így az akku cserélhetosége is könnyebbé vált.

 

Specifikációk:

Hatótáv 1 km
Beszédido akár 15 óra üzemi körülmények között
Készenléti ido több mint 1000h (kikapcsolt állapotban)
Töltési ido 3h
Bluetooth 5.0
Akkumulátor Lítium-ion
USB tölto USB Type C
Tömeg 50g
Hosszúság 6,7 cm
Szélesség 3,5 cm
Magasság 1,2 cm

 

Letöltheto segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. Windows verzió:

 

Letöltheto segédprogram az eszköz firmware frissítésének elvégzéséhez. MacOs verzió:

! Figyelem ! A firmware frissítést soha ne szakítsuk meg, a kábel csatlakoztatásában legyünk biztosak, maximálisan törekedjünk a folyamat végigvitelére. Instabil operációs rendszer alatt, bizonytalan muködésu számítógépen ne végezzük ezt a folyamatot, mert ez visszafordíthatatlan muködési hibát okozhat, ami garanciális kereten kívül esik!

Cikkszám: 01320343 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP