Interphone U-COM 6R Bluetooth sisak kommunikációs rendszer

Interphone

65 990 Ft

Összehasonlítás

Interphone U-COM 6R Bluetooth sisak kommunikációs rendszer

 

A U-COM 6R egy Bluetooth 5.2 technológiával felszerelt új szériás intercom kommunikációs eszköz, amely alkalmas a motorvezeto és utasa közötti, vagy motoros és motoros közötti kommunikációra, maximum 1 km-es távolságig.

Teljes kompatibilitása a piacon lévo nagy sisakgyártók, TFT, GPS és OEM rendszerével tökéletes kalandtárssá teszi.

A U-COM 6R emellett kiváló hangminoséget és teljesítményt is kínál az új 32 mm-es HD hangszóróknak köszönhetoen a mély és magával ragadó basszusért, miközben kedvenc lejátszási listáit hallgathatja, akár a háttérben beszélgetés közben. A hanghoz hasonlóan az akkumulátor is csúcsteljesítményt kínál, 15 órát intercom módban!

A U-COM 6R másik jellegzetes eleme a teljes eltávolíthatóság, a mellékelt konzoloknak (ragasztó vagy bilincs) köszönhetoen néhány lépésben felszerelheti kedvenc sisakjára, és ilyen könnyedén le is veheti, hogy áthelyezze egy másik sisakra. Továbbá a többgombos kialakításnak köszönhetoen mindig garantált a maximális könnyu használat, még kesztyuben is.

 

FIRMWARE FRISSÍTÉS:

Eszközfrissítés és konfigurálás PC-rol (Windows és MacOs)

 

ALKALMAZÁS:

Új iOS- és Android-alkalmazás – Intercom funkciók teljes vezérlése – A hátralévo muködési ido kijelzése – A telepített firmware-verzió és az új kiadások elérhetoségének megjelenítése – Az akkumulátor töltöttségi százalékának kijelzése – Az audio-ekvalizer-beállítások kiválasztása.

 

AUDIO:

NDVC – automatikus hangero-beállítás, hangero-beállítási módok nyitott és állból nyíló sisakokhoz, valamint zárt sisakokhoz is a szélálló irányított mikrofonnal.

 

KOMPATIBILITÁS:

Minden BluetoothŽ okostelefonnal – GPS muholdvevok BluetoothŽ technológiával és HFP profillal – Teljes kompatibilitás az összes Sena rendszerrel és sisakokba beépített kommunikációs rendszerrel – Csatlakozás a legtöbb gyártó intercomjaihoz Anycom párosítási módban – Kompatibilitás a legtöbb TFT infotainmenttel és GPS rendszerrel – A legtöbb sisakra felszerelheto.

 

GPS:

Kompatibilis a fobb BluetoothŽ motorkerékpár-navigációkkal – GPS hangutasítások használhatóak a háttérben a beszélgetés során – Kompatibilis a fo navigációs alkalmazásokkal okostelefonokhoz, szintén használhatóak hangutasítások a háttérben.

 

ZENE:

Hanganyagok lejátszása (A2DP/AVRCP) okostelefonokról, jármuvek multimédiás rendszereirol, MP3 lejátszókról és más BluetoothŽ eszközökrol.

Cikkszám: 01320394 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP