Interphone U-COM 7R TWIN PACK bukósisak kommunikáció (Bluetooth 5.2, 4fő, 1000 m)

Interphone

Magyar nyelvű hangos menü

136 990 Ft

Összehasonlítás

Az Interphone U-COM 7R Twin Pack Bluetooth sisak kommunikációs rendszerrel tovább tágulnak a határok

 

Az U-com 7R Twin Pack (dupla csomagolás) egy Bluetooth 5.2 technológiával felszerelt motoros kommunikáció, ami kompatibilis a sisakokba szerelt oem kommunikációs rendszerekkel és a piacon lévő más márkák legtöbbjével. Létrehozhat akár 4 főből álló csoportokat csatlakozási nehézségek nélkül.

A U-com 7R emellett kiemelkedő hangteljesítményt is kínál a 32 mm-es fülhallgatónak köszönhetően a mély, magával ragadó basszusért, miközben kedvenc lejátszási listáit hallgatja akár a háttérből szólóan egy intercom beszélgetés közben.

Az új fejlesztésű alkalmazásnak köszönhetően – többnyelvű, egyszerű és intuitív – maximalizálhatja az új sisakbeszélőben rejlő lehetőségeket és a lehető legteljesebb mértékben testreszabhatja. Elérhető IOS és Android rendszerekhez is.

A U-COM 7R másik jellegzetes eleme a többgombos kialakítás a maximálisan egyszerű használat érdekében, minden gomb egy funkciónak felel meg a hatékony használat érdekében. Továbbá teljes eltávolíthatóságának köszönhetően néhány lépésben fel- és leszerelheti kedvenc sisakjairól.

FŐBB FEJLESZTÉSEK:

  • FIRMWARE FRISSÍTÉS: Eszközfrissítési és beállítási lehetőség PC-ről (Windows és MacOs)
  • ALKALMAZÁS: Új iOS- és Android-alkalmazás – Az intercom funkciók teljes vezérlése – A hátralévő működési idő kijelzése – A telepített firmware-verzió és az új kiadások elérhetőségének megjelenítése – Az akkumulátor töltöttségi százalékának kijelzése – Az audio-ekvalizer-beállítások kiválasztása.

  • AUDIO: NDVC – automatikus hangerő-beállítás a külső zajok figyelembe vételével – kétféle hangerő-beállítási mód nyitott és moduláris sisakokhoz vagy teljes arcot fedő sisakokhoz – szélálló irányított mikrofon.

  • KOMPATIBILITÁS: Minden BluetoothŽ okostelefonnal – GPS műholdvevő BluetoothŽ technológiával és HFP profillal – Teljes integráció az összes Sena rendszerrel és sisakokkal beépített kommunikációs rendszerrel – Csatlakozás más gyártók intercomjaihoz Anycom üzemmódban – Kompatibilitás minden TFT-vel és GPS rendszerrel – Szinte az összes sisakra felszerelhető.

  • GPS: Kompatibilis a főbb BluetoothŽ motorkerékpár-navigációkkal – GPS hangutasítások hallhatóak a háttérben az intercom beszélgetés során – Kompatibilis a fő navigációs alkalmazásokkal okostelefonokhoz, melyek hangutasításai hallhatóak a háttérben.

  • ZENE: Hanglejátszás (A2DP/AVRCP) okostelefonokról, járművek multimédiás rendszereiről (TFT), MP3 lejátszókról és más BluetoothŽ lejátszókról.

 

 

Cikkszám: 01320397 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP