Interphone U-COM 8R TWIN PACK bukósisak kommunikáció (MESH, Bluetooth 5.2, 24 fő, 1600m)

Interphone

Magyar nyelvű hangos menü

157 990 Ft

Összehasonlítás

Egy újabb csúcsmodell az Interphone motoros kommunikációinak családjából a U-COM 8R Twin Pack “személyében”

 

A U-COM 8R Twin Pack (dupla csomagolás) az egyik legintuitívabb Bluetooth és Mesh technológiával is felszerelt motoros kommunikáció a piacon. Ennek a fejlett technológiának köszönhetően megbízhatóbb kapcsolatot és csoportos kapcsolatot élvezhet más motoros kommunikációkkal 24 résztvevőig, egyszerű kattintással akár 1,6 km-es hatótávolságon belül.

A BluetoothŽ 5.2 (csak okostelefonokhoz / GPS-hez / TFT-hez) kapcsolaton keresztül párosítható az összes Sena eszközzel, TFT, GPS és OEM rendszerekkel, valamint a piacon lévő nagy sisakgyártók sisakjaival való teljes kompatibilitása tökéletes kalandtárssá teszi.

A U-com8R emellett rendkívüli hangteljesítményt is kínál az új 40 mm-es HD hangszóróknak köszönhetően a mély és magával ragadó basszusért, miközben kedvenc lejátszási listáit hallgatja, akár egy intercom beszélgetés közben a háttérben hallhatóan.

Ennek a modellnek egy másik jellegzetes eleme a többgombos kialakítás a maximálisan egyszerű használat érdekében, minden gomb egy funkciónak felel meg az intuitív használat érdekében. Továbbá teljes eltávolíthatóságának köszönhetően néhány lépésben fel- és leszerelheti kedvenc sisakjairól.

FŐBB FEJLESZTÉSEK:

 • SPECIÁLIS TULAJDONSÁGOK: Mesh 2.0 és BluetoothŽ 5.2 technológia – Mesh-kommunikáció akár 24 intercomból álló csoportban – Az akkumulátor üzemideje Mesh módban 18 óra is lehet (ez függ a zenehallgatás/GPS/rádió használatától) – Teljes újratöltés 2,5 óra alatt – Kiterjesztett kompatibilitás minden Sena rendszerrel, TFT és GPS eszközökkel – Integrált hangutasítások az eszköz funkcióinak kezeléséhez.

 • FIRMWARE FRISSÍTÉS: Eszközfrissítési és beállítási lehetőség PC-ről (Windows és MacOs).

 • ALKALMAZÁS: Új iOS- és Android-alkalmazás – interphone funkciók teljes vezérlése – A hátralévő működési idő kijelzése – A telepített firmware-verzió és az új kiadások elérhetőségének megjelenítése – Az akkumulátor töltöttségi százalékának kijelzése – Az audio-ekvalizer-beállítások kiválasztása.

 • AUDIO: Előre rögzített hangüzenetek – Irányított szélálló mikrofon – Automatikus hangerőszabályzás a külső zajoktól függően 3 fokozatban (kikapcsolható) – Új 40 mm-es HD hangszórók – Hangszínszabályzás.

 • CHIP/AKKUMULÁTOR/AKKUMULÁTORTÖLTŐ: BluetoothŽ 5.2-es és Mesh 2.0 verziók – Gyors töltés: maximális sebességgel tölti a siskabeszélőt – Mikro méretű csatlakozók mikrofonhoz és hangszóróhoz, C típusú töltéshez és adatátvitelhez.

 • KOMPATIBILITÁS: Minden BluetoothŽ technológiával felszerelt okostelefonnal – BluetoothŽ technológiával és HFP profillal rendelkező GPS-navigációkkal – Integráció az összes Sena Mesh rendszerrel és sisakokba integrált Mesh kommunikációs rendszerrel (ellenőrizze a kompatibilitást!) – Kompatibilitás minden tft-vel és gps-sel – A legtöbb sisakkal kompatibilis.

 • MÉRETEK: súly: 51gr – hosszúság: 85mm – magasság: 49mm – vastagság: 25mm

 • ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK: Intercomok közötti kapcsolat 1,6 km-ig – Intercomok közötti kapcsolat egyetlen kattintással – Többnyelvű hangos menü – Csatlakozás okostelefonhoz zenehallgatáshoz, rádióhoz és telefonhívásokhoz – IP 67 vízszigetelés – Beszélgetés intercomok között a rádió /gps /zene háttérben történő megszólaltatásával  – A készülék konfigurálható akár haladó módban – Lehetőség az eszköz töltésére használat közben.

 • GPS: Kompatibilis a főbb BluetoothŽ motorkerékpár-navigációkkal – GPS hangutasítások hallhatóak a háttérben az intercom beszélgetés során – Kompatibilis a fő navigációs alkalmazásokkal okostelefonokhoz, hangutasításokkal a háttérben hallhatóan.

 • MOBILTELEFON: Két okostelefon egyidejű csatlakoztatásának lehetősége – Hangvezérlés – Kezelés Apple és Android hangsegéddel – Gyorstárcsázás: 3 telefonszám memorizálása – Utolsó hívás újratárcsázása.

 • ZENE: Zenelejátszás (A2DP/AVRCP) okostelefonokról, járművek multimédiás rendszereiről (TFT), MP3 lejátszókról és más BluetoothŽ lejátszókról.

 • CSOMAG TARTALMA: Kétoldalú felragasztható keret  – Clip rögzítő keret – 40 mm-es HD hangszóró – Boom mikrofon (jet és moduláris sisakok) és ragasztó – C típusú USB kábel adatátvitelhez és töltéshez.


Cikkszám: 01320399 Kategória:
Gyártó

Kommunikáció

Hatótávolság

Bluetooth verzió

Beszédidő

Magyarnyelvű hangosmenü

Okostelefon APP