Pioneer DMH-A240BT 2DIN autós multimédia, WebLink

Pioneer

75 900 Ft

Összehasonlítás

Pioneer DMH-A240BT 2DIN autós multimédia fejegység, WebLink

 

Weblink alkalmazás letöltése után kapcsolódik a telefonunk a multimédiáhozPioneer DMH-A240BT 2DIN autós multimédia, WebLink 2Mechafree 6,2 ”,Resistive érintőképernyős multimédiás lejátszó, egyszerű okostelefon-csatlakozással USB-kábelen keresztül, amely támogatja az okostelefon-tükrözést. Bluetooth és 13-sávos GEQ-t, a fejlett hangfunkciók és a kiváló hangminőségért.

Nagy teljesítményű szórakoztató rendszer autójához.

A “Rövid ház” 2-Din DMH-A240BT lehetővé teszi, hogy egyetlen USB-kábellel csatlakozzon kompatibilis iPhone vagy Android telefonhoz, amely lehetővé teszi okostelefonjának kényelmes tükrözését és irányítását a műszerfalon. USB- eszközökről lejátszott audio / video tartalmat játszik le.

Ezen kívül ez az autós AV-lejátszó Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül zenét streameljen vagy kihangosítva hívhassa.

Frissítse zenéjét kiváló minőségű audio funkciókkal: A 13 sávos grafikus EQ lehetővé teszi a hangbeállítások testre szabását a saját igényei szerint.

Tulajdonságok:

 • Egyszerű tolatókamera csatlakoztatási lehetőség
 • Az új WebLink alkalmazás az alkalmazások csodálatos világával bővíti az autós szórakozást. Élvezze a telefon / táblagép és a felhő által biztosított, személyre szabott zenét, videókat és egyéb kapcsolódó tartalmakat.
 • BluetoothŽ – Tartsa be a helyi vezetési törvényeket a beépített Bluetooth (HFP) segítségével. Széles sávú beszéd kihangosító hívás, vezeték nélküli audio streaming (A2DP) előadóval, album- és dalkereséssel, egyszerű párosítás és vezérlő hang (AVRCP), a BluetoothŽ vezeték nélküli technológia biztonságosabbá és kényelmesebbé tette a jármű életét.
 • 6,2 “Clear Type Resistive érintőképernyő – A Pioneer Clear Type Resistive kijelzőpaneleket gyönyörű, éles és részletes reprodukcióhoz tervezték, fokozott láthatósággal.
 • Ez a termék modern digitális zenei formátumokhoz készült.
 • Rövid alváz a termék sekély mélysége könnyű és rugalmas telepítést tesz lehetővé.
 • Made for iPod / iPhone – Az iPod / iPhone készüléket közvetlenül vezérelheti töltéshez, zenéhez és videóhoz az opcionális (külön megvásárolható) interfészkábelen keresztül, iOS-eszközétől függően. A dal, az előadó, az idő és az album információi gyönyörűen megjelennek az érintőképernyőn.
 • Kompatibilis az Android készülékkel: Csatlakozzon és hallgasson a készüléken tárolt zenét alkalmazás nélkül
 • USB bemenet – Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB interfész kábellel az eszköz töltéséhez vagy tiszta, tiszta hang hallgatásához.
 • FLAC – Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális audiofájljait járművében CD-minőségű lejátszási kimenettel, konvertálás nélkül.
 • 13 sávos grafikus hangszínszabályzó Állítsa be részletesen a hangkimenetet az Ön igényeinek megfelelő zenei élmény érdekében.
 • A Siri Eyes iPhone készülékének Siri funkcióinak szabad felhasználása a készülék külső mikrofonján és a jármű hangszóróin keresztül.
Cikkszám: 02080001 Kategória:
Gyártó