Pioneer SPH-DA160DAB 2DIN autós multimédia, Apple CarPlay, Android Auto

Pioneer

139 900 Ft

Összehasonlítás

Pioneer SPH-DA160DAB 2DIN autós multimédia fejegység, Apple CarPlay, Android Auto

 

Pioneer SPH-DA160DAB 2DIN autós multimédia, Apple CarPlay, Android Auto 1Mechafree 6,8 hüvelykes, kapacitív érintőképernyős multimédia lejátszó, egyszerű okostelefon-csatlakozással, USB-kábelen keresztül, amely támogatja például az Apple CarPlay, az Android Auto és az USB Mirroring for Android alkalmazást. Bluetooth, DAB / DAB + digitális rádió, 13 sávos GEQ, fejlett hangfunkciók és prémium hangminőség.

Nagy teljesítményű multifunkciós szórakoztató rendszer autójához.

A Pioneer SPH-160DAB segítségével egyetlen USB-kábellel csatlakozhat kompatibilis iPhone-hoz vagy Android-telefonhoz, amely lehetővé teszi az Apple CarPlay, vagy az Android Auto és a Waze vezérlését a műszerfalon egy kényelmes és biztonságos módon. DAB / DAB + digitális rádiót, audio / video tartalmat játszik le USB eszközökről.

Ezenkívül ez az autós AV-lejátszó Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül zenét streameljen vagy kihangosítva hívhassa.

Frissítse zenéjét kiváló minőségű audiofunkciókkal: A 13 sávos grafikus EQ lehetővé teszi a hangbeállítások testreszabását a saját igényei szerint.

Tulajdonságok:

 • Egyszerű tolatókamera csatlakoztatási lehetőség.
 • Apple CarPlay – intelligensebb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja az iPhoneŽ használatának az autóban. Az Apple CarPlay segítségével az iPhone-felhasználók hihetetlenül intuitív módon csak szóval vagy érintéssel hívhatnak, használhatják a Térképet, zenét hallgathatnak és üzeneteket érhetnek el. Az Apple CarPlay használatához iPhone 5 vagy újabb szükséges, az iOS legújabb verziójával.
 • Android Auto – Kiterjeszti az Android platformot az autóba a vezetésre tervezett módon, és automatikusan hasznos információkat hoz Önnek, és egyszerű kártyákba rendezi azokat, amelyek éppen akkor jelennek meg, amikor szükség van rájuk. Úgy tervezték, hogy minimalizálja a figyelemelterelést, így koncentrálhat az előttünk álló útra. Az Android Auto kompatibilis az Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb verziót futtató Android telefonokkal. Előfordulhat, hogy az Android Auto nem minden eszközön érhető el, és nem minden országban vagy régióban.
 • DAB + – Élvezze a kedvenc rádióállomások kristálytiszta digitális minőségben történő hallgatásának kényelmét a beépített digitális rádió tunernek köszönhetően.
 • Digitális rádió jelölés jóváhagyott termék – A gyártóknak meg kell felelniük a minimális előírásoknak, amelyeket független teszteléssel igazoltak. Az összes Pioneer terméket, amely ezt a digitális rádiójelet használja, függetlenül tesztelték és engedélyezték, így Ön magabiztosan vásárolhat.
 • BluetoothŽ – Tartsa be a helyi vezetési törvényeket a beépített Bluetooth (HFP) segítségével. Széles sávú beszéd kihangosító hívás, vezeték nélküli audio streaming (A2DP) előadó, album és dal kereséssel, egyszerű párosítás és vezérlő hang (AVRCP), a BluetoothŽ vezeték nélküli technológia biztonságosabbá és kényelmesebbé tette a jármű életét.
 • 6,8 hüvelykes kapacitív érintőképernyő – Teljesen lapos érintőképernyő, amely lehetővé teszi a gyors és érzékeny többérintéses mozdulatokat, például a nagyítás csippentését, valamint az ujjheggyel történő csúsztatást és görgetést, nagyon nagy részletességgel.
 • Mechafree – Ezt a terméket modern digitális zenei formátumokhoz tervezték.
 • Made for iPod / iPhone – Az iPod / iPhone készüléket közvetlenül vezérelheti töltéshez, zenéhez és videóhoz az opcionális (külön megvásárolható) interfészkábelen keresztül, iOS-eszközétől függően. A dal, az előadó, az idő és az album információi gyönyörűen megjelennek az érintőképernyőn.
 • Kompatibilis az Androiddal – Csatlakoztassa és hallgassa a készüléken tárolt zenét alkalmazás nélkül
 • USB bemenet – Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB interfész kábellel az eszköz töltéséhez vagy tiszta, tiszta hang hallgatásához.
 • Spotify – A Spotify segítségével egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját, hogy kényelmesen böngészhesse kedvenc lejátszási listáit, albumait, zeneszámait és előadóit a fejegység vezérlőivel.
 • Waze – A Waze egy közösségi GPS-vezetési / navigációs alkalmazás, amely térképet, valós idejű forgalmat és különféle egyéb információkat kínál az Ön számára a Pioneer-kompatibilis multimédiás eszközök nagy kijelzőjén való eléréshez.
 • FLAC – Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális audiofájljait járművében CD-minőségű lejátszási kimenettel, konvertálás nélkül.
 • 13 sávos grafikus EQ – Állítsa be részletesen a hangkimenetet az Ön igényeinek megfelelő zenei élmény érdekében.
 • Siri Eyes Free – használja az iPhone Siri funkcióit a készülék külső mikrofonján és a jármű hangszóróin keresztül
 • Több színű megvilágítás – A végtelen színkombinációk széles választékával illesztheti a kijelző és a gomb megvilágítását a jármű belső világításához.

 

 

Cikkszám: 02080002 Kategória:
Gyártó