Rhino CM016.F1 komfortmodul – Suzuki SX4 S-Cross 2013-

Rhino

Suzuki SX4 S-Cross 2013-2016
Suzuki SX4 S-Cross 2017-2020
Suzuki S-Cross 2021-

37 480 Ft

Összehasonlítás

Plug’n’Play ablakemelő és tükörbehajtó modul. Az autó távirányítós vagy a kilincsen lévő gumigombos zárásakor felhúzza az esetlegesen lent maradt ablakokat, és – ha az autó elektromos tükörbehajtással rendelkezik, – akkor azokat is behajtja. Távirányítós vagy gumigombos nyitáskor a tükröket kihajtja. Adott sorrendű távirányítós gombnyomáskor résre nyitja a 4 ablakot (hogy szellőzhessen az utastér) vagy akár teljesen le is húzza azokat.

Beszerelhető

Suzuki SX4 S-Cross JY 2013-2016
Suzuki SX4 S-Cross JY 2017-2020
Suzuki S-Cross JY 2021-

 

Beszerelés lépései

1. Szereljük le a vezetőoldali ajtókárpitot!
2. Keressük meg az ajtóban a 3 vezetékágat (központizár motor, ablakemelő kapcsolók, tükörmozgató kapcsoló) húzzuk le őket, majd iktassuk közbe a modul megfelelő vezetékágait!
3. Rögzítsük a kábeleket és a modult!
4. Szereljük vissza az ajtókárpitot!

Ablakok teljes felhúzása (Z)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának zárógombját! A modul, a leeresztett ablakokat azok teljes záródásáig felhúzza. Ha a mozgó ablakokat meg szeretnénk állítani, akkor azok mozgása közben nyomjuk meg a távirányító nyitó vagy záró gombját.

Ablakok teljes leeresztése (NY-Z-NY)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának nyitó és záró gombjait NYIT-ZÁR-NYIT sorrendben! A modul, az autó minden ablakát teljesen leereszti. Ha a mozgó ablakokat meg szeretnénk állítani, akkor azok mozgása közben nyomjuk meg a távirányító nyitó vagy záró gombját.

Ablakok résnyitása (Z-NY-Z)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának nyitó és záró gombjait ZÁR-NYIT-ZÁR sorrendben! A modul, az autó minden ablakát, kb. 2 cm-es rést hagyva leereszti.

Ablakmozgatás nélküli zárás (NY-NY-Z)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának nyitó és záró gombjait NYIT-NYIT-ZÁR sorrendben! Így tudjuk az autót úgy bezárni távirányítóval, hogy a modul az ablakokat semelyik irányba se mozgatja.

Cikkszám: 01960022 Kategória:
Gyártó

Autómárka