Rhino CM020.F4 komfortmodul – Mazda 3 / CX-3 / CX-5 (1x Auto)

Rhino

Mazda 3 2013-2018
Mazda CX-3 2015-2021
Mazda CX-5 2011-2017

Csak azokkal a modellekkel kompatibilis, amelyeken csak a vezetőajtó ablakemelője automata.  Nem kompatibilis azokkal, amelyeken több mint egy ablak automata.

37 480 Ft

Plug’n’Play ablakemelő és tükörbehajtó modul. Az autó távirányítós vagy a kilincsen lévő gumigombos zárásakor felhúzza az esetlegesen lent maradt ablakokat, és – ha az autó elektromos tükörbehajtással rendelkezik, – akkor azokat is behajtja. Távirányítós vagy gumigombos nyitáskor a tükröket kihajtja. Adott sorrendű távirányítós gombnyomáskor résre nyitja a 4 ablakot (hogy szellőzhessen az utastér) vagy akár teljesen le is húzza azokat.

Beszerelhető

Mazda 3 BM, BN 2013-2018 1x AUTO – csak a vezetőoldalon automata ablakkal rendelkező modellek
Mazda CX-3 DK 2015-2021 1x AUTO – csak a vezetőoldalon automata ablakkal rendelkező modellek
Mazda CX-5 KE, GH 2011-2015 1x AUTO – csak a vezetőoldalon automata ablakkal rendelkező modellek

Beszerelés lépései

1. Szereljük le a vezetőoldali ajtókárpitot!
2. Keressük meg az ajtóban a 4 vezetékágat (központizár motor, ablakemelő kapcsolók, ablakemelő motor, tükörmozgató kapcsoló) húzzuk le őket, majd iktassuk közbe a modul megfelelő vezetékágait!
3. Rögzítsük a kábeleket és a modult!
4. Szereljük vissza az ajtókárpitot!

Ablakok teljes felhúzása (Z)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának zárógombját! A modul, a leeresztett ablakokat azok teljes záródásáig felhúzza. Ha a mozgó ablakokat meg szeretnénk állítani, akkor azok mozgása közben nyomjuk meg a távirányító nyitó vagy záró gombját.

Ablakok teljes leeresztése (NY-Z-NY)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának nyitó és záró gombjait NYIT-ZÁR-NYIT sorrendben! A modul, az autó minden ablakát teljesen leereszti. Ha a mozgó ablakokat meg szeretnénk állítani, akkor azok mozgása közben nyomjuk meg a távirányító nyitó vagy záró gombját.

Ablakok résnyitása (Z-NY-Z)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának nyitó és záró gombjait ZÁR-NYIT-ZÁR sorrendben! A modul, az autó minden ablakát, kb. 2 cm-es rést hagyva leereszti.

Ablakmozgatás nélküli zárás (NY-NY-Z)

Nyomjuk meg az autó távirányítójának nyitó és záró gombjait NYIT-NYIT-ZÁR sorrendben! Így tudjuk az autót úgy bezárni távirányítóval, hogy a modul az ablakokat semelyik irányba se mozgatja.

Nem szeretné beszerelni? Akkor bízza ránk!

Hívja az alábbi telefonszámot, foglaljon időpontot! Jöjjön el a 1139 Budapest, Hajdú utca 30. szám alá a megbeszélt időpontban és mi 1-2 óra alatt be is szereljük az Ön autójába!

Időpontfoglalás:
+36 30 619 6284

Cikkszám: 01960005 Kategória:
Gyártó

Autómárka