Rhino DRL01M-12V Nappali menetfény elektronika (12V, minusz, analóg, CH, LH)

Rhino

.

18 990 Ft

Összehasonlítás

Rhino DRL01M-12V Nappali menetfény elektronika (12V, minusz, analóg, CH, LH).

Analóg világításmodul, nappali világítás (DRL), Coming Home és Leaving Home funkciókkal. A modul mindhárom funkcióhoz az autó fényszóróizzóját csökkentett teljesítményen üzemelteti. A DRL a motor beindulásakor kapcsol be. Negatívos kivitel.

Nappali világítás
Olyan világítás, melynek segítségével a tompított fényszóró működtetését és teljesítményigényét válthatjuk ki. Jellemzően LED-ekkel szokás felépíteni ilyen világítást, de a fényszóró izzószáljának csökkentett fényerővel való működtetése is szabályos. A nappali világítás gyújtásadáskor vagy a motor beindításával automatikusan kapcsol be.

Coming Home
Az autó távirányítóval történő zárásától számítva az autó fényszórója, tompított világítása vagy a ködlámpája pár másodpercig égve marad, hogy a sötét garázsban, parkolóban míg a kijárati ajtóig elsétálunk legyen világítás.

Leaving Home
Az autó távirányítóval történő nyitásától számítva az autó fényszórója, tompított világítása vagy aködlámpája pár másodpercig égve marad, hogy a sötét garázsban, parkolóban míg a bejárati ajtótól az autónkig elsétálunk legyen világítás.

Cikkszám: 01390053 Kategória:
Gyártó

Autómárka