Rhino DRL01P-12V Nappali menetfény elektronika (12V, plusz, analóg, CH, LH)

Rhino

.

20 440 Ft

Összehasonlítás

Rhino DRL01P-12V Nappali menetfény elektronika (12V, plusz, analóg, CH, LH).

Analóg világításmodul, nappali világítás (DRL), Coming Home és Leaving Home funkciókkal. A modul mindhárom funkcióhoz az autó fényszóróizzóját csökkentett teljesítményen üzemelteti. A DRL a motor beindulásakor kapcsol be. Pozitívos kivitel.

Nappali világítás
Olyan világítás, melynek segítségével a tompított fényszóró muködtetését és teljesítményigényét válthatjuk ki. Jellemzoen LED-ekkel szokás felépíteni ilyen világítást, de a fényszóró izzószáljának csökkentett fényerovel való muködtetése is szabályos. A nappali világítás gyújtásadáskor vagy a motor beindításával automatikusan kapcsol be.

Coming Home
Az autó távirányítóval történo zárásától számítva az autó fényszórója, tompított világítása vagy a ködlámpája pár másodpercig égve marad, hogy a sötét garázsban, parkolóban míg a kijárati ajtóig elsétálunk legyen világítás.

Leaving Home
Az autó távirányítóval történo nyitásától számítva az autó fényszórója, tompított világítása vagy a ködlámpája pár másodpercig égve marad, hogy a sötét garázsban, parkolóban míg a bejárati ajtótól az autónkig elsétálunk legyen világítás.

Cikkszám: 01390034 Kategória:
Gyártó

Autómárka