-62%

T-eye ADR1000 menetkamera (1xVGA, 3D G-szenzor, GPS, microSD)

T-eye

.

9 990 Ft 25 990 Ft

Összehasonlítás

T-eye ADR1000 menetrögzítő kamera.

Menetrögzítő kamera autós fekete doboz beépített 3D gyorsulásérzékelővel, GPS-el. A rögzített anyag microSD memóriakártyára kerül, (max. 16GB) időbélyeggel ellátott és a mellékelt lejátszóprogrammal tekinthető meg.

A T-eye ADR-1000 menetrögzítő kamera a jármű mozgása közben folyamatos videó felvételt készít, rögzíti a jármű sebességét, haladási irányát, háromdimenziós gyorsulási adatait, valamint az utastér és a közlekedés zajait egy memóriakártyára. Ha az adattároló megtelik, akkor a rögzítést a legkorábban rögzített részek felülírásával folytatja.

Baleset esetén a beépített gyorsulásérzékelő automatikusan megjelöli az éppen rögzítés alatt lévő fájlokat, így a baleset előtti és utáni kb. fél-fél perc audió és videófelvétele megmarad, így a vitás forgalmi helyzetek tisztázhatók.

Ugyanez történik, ha a készülék hátoldalán lévő “EMERGENCY RECORD” gombot megnyomták, így ha érdekes forgalmi helyzet alakul ki, esetleg valamilyen nem mindennapi látvány közelében sikerül autózni, az élmény megörökíthető, dokumentálható.

A mellékelt TeyePlayer lejátszó szoftver segítségével az eltárolt kép- és hanginformáció, valamint a beépített GPS-nek köszönhetően a folyamatosan naplózott geokoordináták alapján a pillanatnyi földrajzi hely egy számítógépen utólag megjeleníthető. (Frissítés: 2017. októberétől a lejátszóprogram már nem tudja a Google Maps-en megjeleníteni a jármű pozícióját)

A szoftver lehetőséget nyújt pár működési paraméter (pl. a rögzített időablak hossza 1, 2 vagy 3 perc, a kijelzett mértékegységek, a G-szenzor érzékenységi szintje, az időzóna, a téli vagy nyári időszámítás, stb.) beállítására.

Igény esetén a kártyához való hozzáférés jelszavas védelemmel látható el, hogy e sokoldalú rögzítőberendezés adatai hozzáférhetetlenné váljanak.

A rögzített állomány egy speciális fájlformátum, melyből az adatok csak a saját lejátszószoftverével nyerhetők ki, lehetőség van viszont a programból AVI exportra, ha a rögzített videót közkinccsé szeretnénk tenni.

Jellemzők:

 • VGA CMOS kamera
 • 120 fok látószög
 • beépített háromdimenziós G-szenzor
 • térképes megjelenítés a Google Maps alkalmazással (Frissítés: 2017. októberétől a lejátszóprogram már nem tudja a Google Maps-en megjeleníteni a jármű pozícióját)
 • 0,5 GB … 16 GB MicroSD vagy MicroSDHC memóriakártyát kezel
 • 8GB-os kártyával 8,5 óra folyamatos felvétel
 • mellékelt lejátszóprogram (TeyePlayer)
 • rögzített adatok: dátum, idő, kép, hang, geokódok, sebesség, menetirány, háromdimenziós gyorsulás

A letölthető anyagok között megtalálható állományok:

 • Használati utasítás (.pdf)
 • A legfrissebb update (.bin)
 • A TeyePlayer lejátszóprogram (.exe)

A kamerára telepített szoftver-verzió ellenőrzése:

 1. Vegyük ki a kártyát a kamerából és helyezzük egy kártyaolvasóba
 2. Nyissuk meg a MicroSD kártya főkönyvtárát, majd kattintsunk a “Version.txt” fájlra
 3. A fájlban az aktuális szoftver verziója olvasható.

Szoftverfrissítés:

 1. Töltsük le a “Letölthető anyagzip FILE-t
 2. Csomagoljuk ki
 3. A bsac.bin és az mcode.bin fájlokat (Micro SD/update mappa) másoljuk a MicroSD kártya “Update” könyvtárába
 4. Tegyük a kamerába a MicroSD kártyát
 5. Kapcsoljuk be a kamerát. A kamera az “Update” könvtárból automatikusan bemásolja a fájlokat, ezt követően le is törli a kártyáról őket.
 6. A frissítés kész, a kamera az új szoftverrel üzemel.

LETÖLTHETŐ ANYAG

A rögzített adatok a készülékhez mellékelt szoftveren kiértékelhetők. A program a kamera képe mellett a jármű pillanatnyi pozícióját a Google Maps alkalmazáson jeleníti meg, emellett a pillanatnyi sebesség, a geokoordináták, az égtájak szerinti haladási irány, valamint a háromdimenziós gyorsulási adatok is leolvashatók. Baleset bekövetkezésekor vagy a készülék Emergency Record gombjának megnyomásakor a rögzített fájlok felülírás elleni védelme bekapcsolódik, így az utólagos kiértékelés lehetősége megmarad.

Cikkszám: 01580001 Kategória:
Gyártó