Tesztmotorozás az Alpokban

Tesztmotorozás az Alpokban Interphone-nal!

 

A Rhino Tours szervezésében, karöltve az Interphone sisakbeszélővel tesztmotorozást szervezünk az Alpokba. Egy kiadós és változatos hétvégi programot állítottunk össze az osztrák Alpok egyik legszebb környékére. Garantáltan senki sem fog unatkozni, mert a különböző gyártók legújabb modelljeinek tesztelése mellett lesz izgalmas kalandtúra szerpentinekben gazdag útvonalon, esti programként pedig beszámolók és vidám értékelések várnak. A kísérő családtagokat is számtalan lehetőség várja, így amíg apu motorozik, addig a kis család sem epekedik!

 

Tesztmotorozás Alpok

 

A tesztmotorozás során kipróbálható motorkerékpárok:

KAWASAKI Z650, Versys 650, Z900, Versys 1000
Teszt motorok

SUZUKI V-Strom 650XT, GSX-S 750, V-Strom 1000XT, GSX-S 1000

Tesztmotor

YAMAHA Tracer 700, Tracer 900, MT-09, MT-10 SP

Tesztmotorok

 

A tesztmotorozás alkalmával kipróbálható motorok mellett az Interphone legújabb magyar nyelvű menüvel ellátott sisakbeszélői is használhatóak lesznek. Közel 10 vadonatúj AGV bukósisakot szereltünk fel motoros kihangosítóinkkal, melyek megkönnyítik a tesztelést és a kommunikációt egyaránt.

Interphone teszt bukósisakok

 

A helyszínen szakértőink is jelen lesznek, akik rendelkezésre állnak minden kérdéssel kapcsolatban a vállalkozó szellemű motorosok előtt. A sisakok természetesen különböző méretekben állnak rendelkezésre, így minden fejformára tudunk biztosítani belőlük. Ha szeretsz motorozni és kíváncsi vagy milyen lehet az említett motorokkal kanyarogni a festői Alpokban, akkor ezt a túrát neked találták ki.

 

 

És nem utolsó sorban első kézből kaphatsz információkat és próbálhatod ki az interphone legújabb sisakbeszélőit. Az Interphone urban/sport/tour készülékei a bukósisakokra felszerelve várnak rád. Próbáld ki élőben, hogy miért is különleges élmény egy ilyen kihangosítóval motorozni.

Interphone teszt bukósisak

További információkat a túráról, időpontról, árakról, az alábbi linken tudsz beszerezni:

Interphone Túra a Rhino Festre

RHINO FEST AUSTRIA