AC-681 féklámpa tolatókamera (Fiat Ducato 2006-2011) 3

Tolatókamera … a biztonságos parkolás érdekében Leave a comment

Egy aprónak tűnő eltérésre gondolunk, mikor tolatókamera beszerelés kapcsán felmerül a kérdés: minek?

 

A választ a tolatókamera funkciója és annak felhasználási területei adják meg, amit az alábbi leírásban taglalunk. Ezen felül számolnunk kell azzal, hogy egy tolatókamera bekötése nem kis feladat, így szakmai tapasztalat híján érdemes azt szakértőre bízni…

 

Tolatókamera beszereléssel a Dover Kft. telephelyén! Kérjen ajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy egyedi ajánlattal tudjunk szolgálni.

Telefon: +36 (30) 619 6284    Email: info@doverkft.hu


Ugye már Önnel is előfordult, hogy elnézte a távolságot? Esetleg a holt térbe került valami és rátolatott? Itt jön képbe egy tolatókamera szett.

A parkolás talán az egyik legösszetettebb folyamat a forgalomban. Főként fuvarozással foglalkozó cégek, vállalkozások esetén érdemes elgondolkodni egy tolatókamera szett beszerzésében. Amennyiben Mi magunk vagy alkalmazottaink rendszeresen szállítanak haszongépjárművel, akkor egy tolatókamera beszerelése aktuálissá válik. Biztos sokan voltunk már úgy, hogy egy kis csipogáson kívül örültünk volna egy élőképnek a csomagtér felől. Egy tolatókamera szett és egy tolatókamera monitor segítségével ez könnyedén orvosolható.

 

A Dover Kft. tolatókamera családja rengeteg lehetőséget kínál, a különböző típusú gépjárművek biztosítására! De mi a különbség?

A cégünk által forgalmazott tolatókamerák három nagycsaládra oszthatóak. Rendszámkeretes, féklámpába szerelt vagy befúrható tolatókamera. A rendszámkeretes tolatókamera szett egy nagyon közkedvelt típus, mivel szinte észrevétlen és nem igényel nagy átalakítást. Ezt a tolatókamera minden autótípushoz ajánljuk. A féklámpába szerelt tolatókamera szett a rendszámkeretessel ellentétben nem minden típushoz jó! Mivel megjelenése és felépítése ezeknek a tolatókameráknak teljesen specifikus, így csak meghatározott típusokba jók. Ezek a tolatókamerák főleg haszongépjárművekbe alkalmasak. A befúrható tolatókamera szett szintén bármilyen típushoz használható. Ezeket a tolatókamerákat sok esetben tolatóradarral kombináljuk így a hangjelzés és a képpel történő megjelenés is biztosított.

 

Mi a különbség a tolatókamera monitorok között?

Leginkább a méretük és működési elvükben különböznek egymástól. Egy tolatókamera monitor esetén érdemes olyat választanunk, ami a gépkocsi kialakításához leginkább passzol. Legyen szó akár műszerfalra rögzített, ablakra ragasztott vagy éppen lenyíló tolatókameráról.

 

Minden tolatókamera igényel fúrást-faragást? Én meg tudom csinálni otthon?

Nem minden esetben kell fúrni-faragni! Egyedül a befúrható tolatókamera igényel ilyen jellegű beavatkozást. A többi esetében, némi csavarozással fel is tudjuk helyezni új tolatókamera szettünket. Az elektronika bekötése viszont tapasztalatot kíván! Amennyiben nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal tolatókamera beszerelés kapcsán, keressen fel minket és segítünk.

Tolatókamera szett választék:

Tolatókamera monitorok:

Rendszámkeretes tolatókamerák:

C720 rendszámkeretes
tolatóradar és kamera
ET-3788 rendszámkeretes tolatókamera ET-3688 rendszámkeretes tolatókamera

Befúrható tolatókamerák:

Féklámpa tolatókamerák:

AC-680 féklámpa tolatókamera (Mercedes Sprinter 2007-2015) AC-681 féklámpa tolatókamera (Fiat Ducato 2006-2011) AC-682 féklámpa tolatókamera (Ford Transit 2014-)
AC-685 féklámpa tolatókamera (Iveco Daily 2011-2014) AC-689 féklámpa tolatókamera (Iveco Daily 2015-) AC-690 féklámpa tolatókamera (Renault Traffic, Opel Vivaro)
AC-691 féklámpa tolatókamera (Renault Master, Opel Movano)

Miért érdemes minket választani?

– Minden tolatókamera beszerelésre 1 év garanciát vállalunk

– Importőrként minden esetben rendelkezünk alkatrésszel, így nincs várakozási idő

– Közel 25 év tapasztalatával a hátunk mögött, Magyarországon
a legtapasztaltabb szerelőkkel rendelkezünk

– Szervizünk folyamatos javítást és szakmai tanácsadást biztosít termékeinkre

Amennyiben a minőség és megbízhatóság tükrében melletünk dönt, kérjen ajánlatot beszerelésre, az alábbi ürlap kitöltésével! Munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Telefon: +36 (30) 619 6284    Email: info@doverkft.hu

Összes referenciánk, galériával itt tekinthető meg. KATT!

Vélemény, hozzászólás?