Új Interphone motoros kommunikáció a láthatáron! Jön a Link

Az Interphone motoros kommunikáció ismét megújul. Ezt a frissítést pedig az Interphone Link hozza el nekünk.

Biztos sokan ismeritek már vagy esetleg használjátok is az Interphone motoros kommunikációit, azon belül is az Interphone Urban készülékét. Most ez a készülék kap új felszereltséget és a jövőben Interphone Link névre fog hallgatni. Na de mi a változás? Merül fel a kérdés. Nos a legmarkánsabb különbség az Interphone Urban-nal szemben az, hogy az eddigi 10 méteres hatótávolság 300 méterre bővül. A másik változás a termék megjelenése. Színeiben megújul, a fehér nyomógombok megszűnnek.

Más tekintetben a Link, mint Interphone motoros kommunikáció ugyanúgy megállja a helyét társai mellett, mint az Urban, sőt! A városi használatra kifejlesztett sisakbeszélő nagyobb hatótávolságának köszönhetően egy sokkal univerzálisabb készülékké válik, mint a korábbi modell. Ezentúl már nem csak azok fogják nagy szeretettel használni, akik városi cikázásra alkalmazták eddig, hanem azok is, akik szeretnének másokkal együtt motorozva élményeket megosztani, mindezt elérhető áron!

Funkcióit tekintve teljesen megegyezik az Interphone Urban sisakbeszélővel. Az egyszerű és már jól bevált kezelőegységgel továbbra is könnyen elérhető a rádió, a zene, a telefon és az interkom funkció. Aki ismeri ezeket a termékeket, annak nem kell bemutatni ezen tulajdonságok egyszerű kezelhetőségét. Amit érdemes még megjegyezni, hogy az Interphone Link már akár 15 óra beszédidőre is alkalmas a korábbi 12-vel szemben.

Szóval mindent egybevetve az Interphone Link lényegében egy okosabb Interphone Urban lesz. Megjelenése a 2018-as szezon elejére tehető.