BT3 Autós kihangosító központ 2

Bluetooth kihangosító kell nekem! Mert szabad kezet akarok… Leave a comment

Sokszor elkerülhetetlen, hogy vezetés közben felvegyük a telefont.

 

Egy Bluetooth kihangosító autóba történő beszerelésével meg tudjuk könnyíteni életünket, főleg ha biztonságról és a törvények betartásáról van szó, ráadásul a VÉDA korában az ember nem lehet elég óvatos.

CiG BT3 bluetooth kihangosító

Mennyi bírság és veszélyes helyzet, akár baleset lett volna megelőzhető egy telefon kihangosító autóba történő beszerelésével. Csak ennyi. Egy bluetooth kihangosító és semmi más!

Sok esetben már egy bizonyos kategória felett opcionálisan választható a gépjármű bluetooth kihangosító eszközzel, de sok esetben viszont nem gyári tartozék, leginkább, ha használt vagy régebbi típusú autókról beszélünk. Egy autó kihangosító eszközzel történő felszerelése többnyire kétféleképpen oldható meg. A bluetooth kihangosító autóba történő beszerelése az első és valószínűleg a legjobb megoldása a problémának, hiszen egy kis beavatkozással egy gyári megjelenést és minőséget lehet elérni. De hogyan is történik egy autó kihangosító eszközzel történő felszerelése? Nézzük meg részletesen..

CiG BT3 bluetooth
kihangosító modul

SVW2 bluetooth kihangosító
kezelő egység

HFD2 bluetooth
kihangosító kábelszett

A telefon kihangosító autóba történő beszerelése három fázisból áll! Először elhelyezésre kerül maga a bluetooth kihangosító modul, ami kezelni fogja majd rádiónkat és kapcsolatba lép telefonunkkal.

A központi egységhez tartozik egy gyári mikrofon, amit vagy a napellenzőre vagy sok esetben a szélvédő szélső, sötétített peremére rögzítenek. A bekötést érdemes szakemberre bízni, így sok buszúságot és időt is megspórolhatunk magunknak! Második lépésben az autó kihangosító központját össze kell kötni rádiónkkal, hogy az képes legyen átvenni az irányítást a hangszórók felett bejövő hívás esetén! De miről is van itt szó? Hogyan működik?

HVL2 bluetooth kihangosító kábelszett

Lényegében egy specifikus autó kihangosító kábel szett teszi lehetővé a funkcionalitást! A csatlakozók úgy lettek kialakítva, hogy a bluetooth kihangosító központ bejövő hívás esetén, nem a rádiót kapcsolja át, hanem átveszi az autóhangszórókat. Ezzel az egyszerű megoldással, a legtöbb rádióval és gépjárművel kompatibilissé válik ez az autó kihangosító.

Harmadik lépésben pedig már csak egy autó kihangosító kezelőegység beszerelésére van szükség. Ebben az esetben is több lehetőségünk adódik. Választhatunk egy egyszerűen felragasztható gombot, egy szivargyújtó helyére rögzíthető megoldást vagy egy teljesen professzionális, gyári megjelenést kölcsönző, specifikus kezelőegységet, ami tökéletesen passzol autónk típusához.

SFLT-C autó kihangosító
ragasztható kezelőegység

SCIG-B autó kihangosító
szivargyújtós kezelőegység

SHN1 autó kihangosító
specifikus Honda kezelőegység

Miután elkészült a bluetooth kihangosító autóba történő beszerelése, már élvezhetjük is a szabadságot a bluetooth kihangosító minden előnyével együtt!

Nincs többé bénázás azzal, hogy kiszenvedjük zsebünk mélyén lapuló telefonunkat, feloldjuk a billentyűzárat vagy akrobatikus mozdulatokkal vállunkhoz szorítsuk a készüléket. Nincs már más dolgunk, mint beülni a kocsiba, bluetoothon keresztül csatlakozni és vezetni! Innentől kezdve csak egy gombnyomás választ el minket a világtól.

Abban az esetben, ha szeretnénk feltenni a koronát bluetooth kihangosító eszközünk tetejére, kiegészíthetjük szettünket egy “komolyabb” tetőkárpitba sűlyeszthető mikrofonnal is!

A mikrofonok bézs és szürke, illetve fekete kivitelben léteznek.

MIC1-B
sülyesztett mikrofon

MIC1-G
sülyesztett mikrofon

MIC2
sülyesztett mikrofon

Amennyiben viszont egy egyszerűbb megoldást keresnénk telefon kihangosító autóba történő felhasználására, akkor is van megoldás!

Egész pontosan három lehetőséget is tudunk kínálni. A hordozható bluetooth kihangosító napellenzőre csíptethető és könnyen kezelhető. Ezekben az autó kihangosító termékekben minden a kezelőegységen belül található és szivargyújtón keresztül tölthető.

Blue Voice CK2105
hordozható bluetooth kihangosító

LCDCARKIT
hordozható bluetooth kihangosító

DUALPHONECARKIT2
hordozható bluetooth kihangosító

 

Vélemény, hozzászólás?